Το νέο MINI Paceman John Cooper Works θα έχει 215 ίππους και 280 Nm ροπής.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο MINI Paceman John Cooper Works θα έχει 215 ίππους και 280 Nm ροπής.

Έρχεται το ΜΙΝΙ Paceman JCW

5.352 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2012)

H MINI αποκάλυψε την γρήγορη έκδοση του Paceman, John Cooper Works, η οποία αποδίδει 215 ίππους από τον γνώριμο υπετροφοδοτούμενο 1,6 λτ. κινητήρα της εταιρείας.

Πρόσφατα, η ΜΙΝΙ παρουσίασε το 7ο μέλος της γκάμας της οικογένειάς της, το οποίο κατατάσσεται στην φρέσκια κατηγορία των SAV (Sports Activity Vehicle). Ο λόγος για το νέο MINI Paceman, το οποίο είναι ουσιαστικά η 3θυρη έκδοση του Countryman. Όπως ήταν αναμενόμενο, η γερμανική φίρμα παρουσίασε και τη δυνατή έκδοση του Paceman, την John Cooper Works, με την πιο «απειλητική» εμφάνιση. Μυώδες εμφανισιακά, το ίδιο ρετρό σχεδιαστικά στο εσωτερικό του, με μικρές αναβαθμίσεις και οδική συμπεριφορά βελτιωμένη σε σχέση με την απλή έκδοση. Ο κινητήρας με τον οποίο εφοδιάζεται το Paceman JCW είναι ο ίδιος με αυτόν του Countryman JCW, δηλαδή ο υπερτροφοδοτούμενος 1,6 λτ. με 215 ίππους και 280 Nm ροπής (300 Nm στη στιγμιαία υπερπλήρωση).
Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά μέχρις στιγμής, αλλά εικάζουμε ότι οι επιδόσεις του θα είναι ελάχιστα καλύτερες από αυτές του 4πορτου μοντέλου, όπως το 0-100 χλμ./ώρα που χρειάζεται 7 δλ. και η τελική του ταχύτητα πιθανόν να φτάνει τα 225 χλμ./ώρα. 

Η εξωτερική σχεδίαση είναι ιδιαίτερα  μυώδες.

Η εξωτερική σχεδίαση είναι ιδιαίτερα μυώδες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto