Το νέο Ceed διατίθεται με εργοστασιακή εγγύηση 7 ετών.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Ceed διατίθεται με εργοστασιακή εγγύηση 7 ετών.

Kia Ceed

31.383 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2013)

Η νέα γενιά του Kia Ceed, ήρθε πλήρως αναβαθμισμένη. Έχει πολύ μοντέρνο design, με αρκετές καμπύλες και μια πιο premium παρουσία σε σχέση με σήμερα. Στο εσωτερικό, η σχεδίαση είναι εντελώς νέα. Ιδιαίτερη είναι η σχεδίαση του πίνακα οργάνων και η κεντρική κονσόλα που είναι στραμμένη προς τον οδηγό. Ποιοτικά, το ταμπλό, στο μεγαλύτερο τμήμα του αποτελείται από μαλακό πλαστικό πολύ καλής ποιότητας και στο εσωτερικό των θυρών. Για πρώτη φορά επίσης, έχει υιοθετηθεί το ηλεκτρικό χειρόφρενο. Όσον αφορά στους χώρους, το πορτ-μπαγκάζ είναι μεγάλο με 380 λίτρα διαθέσιμα και επίσης, στο πίσω κάθισμα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για μεταφορά έως και 3 επιβατών, τη στιγμή που το πίσω δάπεδο είναι επίπεδο. Κάτω από το καπό υπάρχουν πέντε κινητήρες, τρεις βενζίνης (1,4 MPI 100 ίππων, 1,6 MPI 130 ίππων, 1,6 GDI 1356 ίππων) και δύο πετρελαίου (1,4 WGT 90 ίππων, 1,6 VGT 110 ίππων). Ο βενζινοκινητήρας 1,6 λτ. GDI έχει τη δυνατότητα να συνδυαστεί με κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, ενώ ο πετρελαιοκινητήρας ίδιας χωρητικότητας VGT καταναλώνει 3,7λτ./100χλμ.

Το νέο Kia ceeΆd διατίθεται με τις παρακάτω καλύψεις:

- Βασική εγγύηση: 7 έτη ή 150.000 km (όποιο έρθει πρώτο), χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό για τα πρώτα 3 έτη. Η βασική εγγύηση καλύπτει τόσο μηχανικές όσο ηλεκτρικές βλάβες (πλήρης εγγύηση).

- Προστασία έναντι διάτρησης από διάβρωση: 10 χρόνια χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό για μοντέλα έως και έτους 2009 ή 12 χρόνια για μοντέλα έτους 2010.

- Βαφή: 5 έτη ή 150.000 km (όποιο έρθει πρώτο)

- Εργοστασιακό ηχοσύστημα: 3 έτη ή 100.000 km (όποιο έρθει πρώτο)

- Μπαταρία αρχικής τοποθέτησης: 2 έτη χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό.

- Γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ: 2 έτη από την ημερομηνία τοποθέτησής τους, χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό.

H εγγύηση είναι μεταβιβάσιμη στους επόμενους ιδιοκτήτες, με την προϋπόθεση ότι το αυτοκίνητο ακολουθεί το τακτικό πρόγραμμα συντήρησής του.


Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, στα δυνατά χαρτιά του αυτοκινήτου ανήκουν και οι κινητήρες με τους οποίους εφοδιάζεται.

Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, στα δυνατά χαρτιά του αυτοκινήτου ανήκουν και οι κινητήρες με τους οποίους εφοδιάζεται.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center