Για το νέο i20 ισχύει η τριπλή φροντίδα της Hyundai.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Για το νέο i20 ισχύει η "τριπλή φροντίδα της Hyundai".

Hyundai i20

31.385 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2013)

Το ανανεωμένο Hyundai i20, με το νέο κινητήρα πετρελαίου του 1,1 λίτρου (75 PS), διακρίνεται για το σπιρτόζο και με πολύ καλές επιδόσεις κινητήρα του, που καταναλώνει μόλις 3,8 λτ./100χλμ και με τις εκπομπές CO2 να περιορίζονται στα 99 γρ./χλμ., απαλλάσσεται και από τα τέλη κυκλοφορίας. Εκτός τώρα του νέου κινητήρα, το πρόσφατα ανανεωμένο Hyundai i20, διατίθεται και με οικονομικούς βενζινοκινητήρες: 1,2 (78 ίπποι, 5,2 λίτρα/100 χιλιόμετρα), και 1,4 (100 ίπποι, 5,6 λίτρα/100 χιλιόμετρα), ενώ έρχεται με πιο μοντέρνα αισθητική, σε σχέση με το προ facelift μοντέλο, με τις κυριότερες αλλαγές να αφορούν στο πιο εμφατικό εμπρόσθιο τμήμα. Στο καλοφτιαγμένο και στιβαρό εσωτερικό, οι χώροι για τους επιβάτες είναι από τους μεγαλύτερους στα μικρά, ενώ και το πορτ-μπαγκάζ έχει μεγάλη χωρητικότητα 295 λίτρων.

Για το νέο i20 ισχύει η "τριπλή φροντίδα της Hyundai", η οποία περιλαμβάνει:

5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

&&&&


To πρόσφατα ανανεωμένο i20 αποτελεί ένα από τα πιο φρέσκα σχεδιαστικά μοντέλα της κατηγορίας του.

To πρόσφατα ανανεωμένο i20 αποτελεί ένα από τα πιο φρέσκα σχεδιαστικά μοντέλα της κατηγορίας του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η 5ετής εγγύηση με απεριόριστα χιλιόμετρα, είναι το πρώτο στοιχείο της εμπιστοσύνης "Τριπλή Πενταετής Κάλυψη Hyundai", η οποία καλύπτει όλα τα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη του αυτοκινήτου. Περιλαμβάνει επίσης, 12 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση αντιδιαβρωτικής προστασίας.

&&&&5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια, είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να λειτουργεί άμεσα κι εύκολα, όπου κι αν βρίσκεστε. Ο πελάτης μπορεί να καλέσει το κέντρο εξυπηρέτησης, ώστε να ρυμουλκηθεί στον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Hyundai.

&&&&5 χρόνια δωρεάν τεχνικός έλεγχος

Για πέντε χρόνια ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί οποιονδήποτε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Hyundai και να πραγματοποιήσει έναν, δωρεάν, πλήρη τεχνικό έλεγχο ετησίως.

PEIRAIOS LEASING
test center