Το ανανεωμένο Fiat Linea προσφέρεται μόνο με κινητήρα πετρελαίου 1,3 MultiJet.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ανανεωμένο Fiat Linea προσφέρεται μόνο με κινητήρα πετρελαίου 1,3 MultiJet.

Δοκιμή: Fiat Linea 1,3 Multijet

31.443 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2013)

Σε μια αγορά, όπου τα προσιτά οικογενειακά αυτοκίνητα είναι πιο επίκαιρα από ποτέ, το Fiat Linea επιστρέφει με φρεσκαρισμένη εικόνα και κινητήρα πετρελαίου. Πώς τα καταφέρνει;

+ Χώροι επιβατών και αποσκευών, εξοπλισμός-τιμή, οικονομία κινητήρα, στιβαρότητα και εικόνα εσωτερικού
- Θόρυβος και κραδασμοί κινητήρα, θόρυβοι ανάρτησης, μικρό άνοιγμα πορτ μπαγκάζ
Το Fiat Linea εμφανίστηκε το 2007 ως μια προσιτή επιλογή ενός μικρομεσαίου οικογενειακού μοντέλου, βασισμένο στο Grande Punto. Λίγο αργότερα σταμάτησε η εισαγωγή του. Σήμερα το Linea επανέρχεται ανανεωμένο για να δελεάσει τους οικογενειάρχες που αναζητούν ένα προσιτό σεντάν.
Αέρας φρεσκάδας
Χρησιμοποιώντας δοκιμασμένα μηχανικά μέρη, το Linea διαθέτει φρεσκαρισμένη εικόνα που το κάνει να δείχνει σύγχρονο και μοντέρνο. Σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, ξεχωρίζει ο νέος μπροστινός προφυλακτήρας, που είναι διανθισμένος με γερές δόσεις χρωμίου, η μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα, οι νέοι στρογγυλοί προβολείς ομίχλης και η γρίλια της μάσκας. 
Στο πίσω μέρος, ξεχωρίζει ο νέος προφυλακτήρας που φέρει και αυτός περισσότερο χρώμιο, ενώ η θέση της πινακίδας έχει τοποθετηθεί πλέον πάνω στην πόρτα του χώρου αποσκευών.
Καλό εξοπλιστικό πακέτο από 15.900 ευρώ
Το ανανεωμένο Fiat Linea προσφέρεται μόνο με κινητήρα πετρελαίου 1,3 MultiJet και μόνο στην έκδοση εξοπλισμού «Urban». Στάνταρ η έκδοση αυτή προσφέρει, μεταξύ άλλων, 4 αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα μπροστά, ηλεκτρικούς καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, air condition, προβολείς ομίχλης, υπολογιστή ταξιδίου, ηχοσύστημα με ράδιο CD/MP3 και χειριστήρια στο τιμόνι. Προαιρετικά, μπορούν να επιλεγούν αερόσακοι οροφής, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, αυτόματος κλιματισμός, ζάντες αλουμινίου κλπ., όχι όμως και ESP. Η τιμή του Fiat Linea είναι 15.900 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center