Ο συνδυασμός της MiTo με τον TwinAir των 0,9 λίτρων αποδεικνύεται ιδιαίτερα οικονομικός σε κατανάλωση.

Το νέο Clio θυμίζει αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας με τον τρόπο που φιλτράρει τις εδαφικές ανωμαλίες.

Μοντέρνα και δυναμικά

19.561 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/2/2013

Δύο μικρά με ξεχωριστό χαρακτήρα, ενώ την ίδια στιγμή διαθέτουν και τα μηχανικά σύνολα που είναι ικανά να χαρίσουν στον οδηγό ατελείωτες ώρες ευχαρίστησης πίσω από το τιμόνι τους.

 
Η εποχή προστάζει downsing, turbo δηλαδή κινητήρες (βενζίνης ή πετρελαίου) μικρής χωρητικότητας και χαμηλής κατανάλωσης, compact διαστάσεις, μοντέρνα σχεδίαση και, τηρουμένων των συνθηκών, γκάζια! Υπάρχουν τέτοια αυτοκίνητα; Φυσικά, είναι η απάντηση.

Η μικρότερη Alfa Romeo διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των μοντέλων της ιταλικής ιστορικής φίρμας θέλγοντας τους αγοραστές με την ασυναγώνιστη εμφάνιση, την προσεγμένη ποιότητα και τη σπορτίφ οδική συμπεριφορά. Η MiTo διαγράφει μια αρκετά ικανοποιητική πορεία στη μικρή κατηγορία, ενώ προσφέρεται σε μια μεγάλη γκάμα εκδόσεων κινητήρων και εξοπλισμού.

Από την άλλη, το Renault Clio 4ης γενιάς είναι εδώ στα καλύτερά του. Πιο όμορφο, πιο εξελιγμένο και πιο ελκυστικό από ποτέ άλλοτε, στην 22χρονη ιστορία του, με ολόφρεσκια σχεδίαση, κορυφαία συμπεριφορά και επαρκέστατη γκάμα κινητήρων.