Η νέα έκδοση Veloce, η οποία ενισχύει το σπορ χαρακτήρα της Giulietta, θα προσφέρεται σε προσιτές τιμές.

Η νέα έκδοση Veloce, η οποία ενισχύει το σπορ χαρακτήρα της Giulietta, θα προσφέρεται σε προσιτές τιμές.

Giulietta Veloce, ακόμα πιο σπορτίφ

7.199 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2013)

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια στην ελληνική αγορά η Giulietta ανανεώνει την γκάμα της με μια νέα –πιο σπορτίφ- έκδοση, την Veloce, η οποία συνδυάζεται με τους οικονομικούς κινητήρες του ιταλικού γκρούπ.

Η νέα έκδοση Veloce, η οποία ενισχύει το σπορ χαρακτήρα της Giulietta, θα προσφέρεται σε προσιτές τιμές και θα εφοδιάζεται με τους κινητήρες βενζίνης 1.4 TB 120 PS και πετρελαίου 1.6 JTDM-2 105 PS. Στον εξοπλισμό, μεταξύ άλλων, θα έχει σκουρόχρωμους προβολείς, λογότυπο Veloce, 17 ιντσών ζάντες αλουμινίου, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να βαφτεί η οροφή σε μαύρο ή γκρι χρώμα. Όσον αφορά στο εσωτερικό υπάρχει νέο σαλόνι με πιο σπορ design. Στάνταρ είναι το σύστημα ελέγχου ευστάθειας VDC (πλήρες με ASR/MSR/CBC, λειτουργία ηλεκτρονικού μπλοκέ διαφορικού e-Q2 και Hill Holder), το σύστημα ρύθμισης λειτουργίας DNA, 6 αερόσακοι, air condition, σύστημα Start & Stop με GSI.
Μέσα στο πλαίσιο αυτής της ανανέωσης υπάρχουν και νέες, ακόμα χαμηλότερες τιμές για τη βενζινοκίνητη 1.4 TB 105  PS Progression, που ξεκινάει από 16.300 ευρώ και για την ντίζελ 1.6 105  PS Progression, που ξεκινάει από 18.940 ευρώ (με απόσυρση και προωθητική ενέργεια και για τις δύο).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center