Μέσα στο κλίμα της αγοράς, το νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη.
Στο νέο τεύχος οδηγούμε την ανανεωμένη Mercedes E-Class αλλά και την κορυφαία E 63 AMG S.
Στο τεύχος του Auto Τρίτη που κυκλοφορεί αφιερώνουμε στα premium diesel που δίνουν μια οικονομική διάσταση στην πολυτέλεια.
Μη χάσετε το μεγάλο αφιέρωμα για τα diesel. Τι είναι αυτό που έχουν, που αξίζει να επενδύσει κανείς σε αυτά;
Diesel Power!
Διαβάστηκε από5326αναγνώστες
Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/2/2013
Τα diesel είναι η Νο1 αγοραστική επιλογή του Έλληνα! Είναι μόδα; Ανάγκη; Απωθημένο; Καλύτερα από τις βενζίνες, ή όλα αυτά μαζί; Όλα αυτά τα ανακαλύπτουμε στο νέο τεύχος του auto Τρίτη.
Premium ή όχι το diesel έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και αυτό αποδεικνύεται από τις πωλήσεις του Ιανουαρίου. Το 60% των Ελλήνων που αγόρασαν καινούριο μοντέλο επένδυσαν σε diesel έκδοση. Το σίγουρο είναι ότι οι diesel επιλογές είναι πολλές είτε κάποιος θελήσει να αγοράσει πολυτελές μοντέλο, είτε θελήσει να εκμεταλλευτεί τη σύγχρονη τεχνολογία και τις προσιτές τιμές για να αντικαταστήσει το παλιό του αυτοκίνητό.
Στο Auto Τρίτη που κυκλοφορεί θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Αφιερώνουμε στα premium 1.600άρια diesel της αγοράς, αναλύοντας τις τεχνολογίες τους, τις ανέσεις που προσφέρουν, τον εξοπλισμό και το μέλλον τους. Παράλληλα, αναλύουμε την αξία των σύγχρονων diesel, έναντι των best seller δεκαετίας, δικαιολογώντας γιατί είναι συμφέρουσα η αντικατάστασή τους.
Και από αυτό το τεύχος του Auto Τρίτη δε λείπουν τα πολλά νέα μοντέλα. Διαβάστε για την οδηγική εμπειρία που είχαμε πίσω από το τιμόνι της ανανεωμένη Mercedes E-Class, αλλά και της κορυφαίας E 63 AMG S, της ισχυρότερης E-Class που έχει δημιουργηθεί ποτέ. Μαζί με αυτό διαβάστε για τους νέους κινητήρες που εξοπλίζουν το Fiat 500L και δοκιμάζουμε στη Γαλλία, αλλά και για το ανανεωμένο Chevrolet Cruze με το νέο turbo κινητήρα 1.400 κ.εκ.