«Έσπασε» τα ταμεία η Έκθεση: Πάνω από 2.000.000 επισκέψεις!

«Έσπασε» τα ταμεία η Έκθεση: Πάνω από 2.000.000 επισκέψεις!

2.128 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2020)

Η 1η digital Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου του AutoΤρίτη έσπασε το φράγμα των 2 εκατομμυρίων επισκέψεων στα περίπτερα-άρθρα της. Σχεδόν 1,5 εκατομμύριο μοναδικές επισκέψεις μέχρι σήμερα και συνεχίζουμε! Εσύ, την τσέκαρες;

Το μεγαλύτερο ψηφιακό αυτοκινητικό event της Ελλάδας συγκέντρωσε και συνεχίζει να συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον, κάτι που αποδεικνύεται από τους αριθμούς. Το αναγνωστικό κοινό δίνει για μία ακόμη φορά ψήφο εμπιστοσύνης στο autotriti.gr, το Νο.1 αμιγώς αυτόνομο site αυτοκινήτου στην Ελλάδα, για την ενημέρωσή του. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Δύο εκατομμύρια (2.000.000) επισκέψεις στους 8 πλούσιους σε ύλη εκθεσιακούς τομείς της 1ης Ελληνικής ψηφιακής Έκθεσης Αυτοκινήτου που περιλαμβάνουν:
  • αναλυτικές πληροφορίες και video για όλα τα νέα & τα Best Sellers μοντέλα (συμβατικά και ηλεκτροκίνητα) της ελληνικής αγοράς
  • μοναδικές προσφορές αγοράς, εκπτώσεις αποκλειστικά για τους επισκέπτες και τα πιο ελκυστικά χρηματοδοτικά προγράμματα
  • ελαστικά, αξεσουάρ, προϊόντα και υπηρεσίες που διακρίνονται στους δείκτες ποιότητας και ικανοποίησης
  • πολλά, πλούσια δώρα για το αυτοκίνητό σου (4άδες ελαστικών, παιδικό κάθισμα, 2 αυτοκίνητα για 6 μήνες και άλλα)
Σύμφωνα με την Google, περί τις 1.450.000 μοναδικές επισκέψεις (!) οδήγησαν τους αναγνώστες μας στους ψηφιακούς διαδρόμους της Έκθεσης Αυτοκινήτου του AutoΤρίτη και 1 στους 3 επέστρεψε για να μάθει περισσότερα για το μοντέλο που τον ενδιαφέρει, αφού πρώτα ενημερώθηκε για τις προσφορές της εκάστοτε μάρκας!

Δεκάδες επισκέπτες κέρδισαν εκπτώσεις για την αγορά του καινούργιού τους αυτοκινήτου μέσα από κουπόνια που ισχύουν αποκλειστικά για τους επισκέπτες της Έκθεσης. Παράλληλα, δόθηκε και συνεχίζει να δίνεται μία μοναδική ευκαιρία να αναδείξετε εσείς οι ίδιοι το Καλύτερο Αυτοκίνητο της Χρονιάς «Best Car 2021» και δύο υπερτυχεροί να κάνουν δικά τους 2 αυτοκίνητα για 6 μήνες (1 Ford Kuga & 1 Peugeot e-208).

Η 1η Ελληνική ψηφιακή Έκθεση Αυτοκινήτου του AutoΤρίτη κρατά ανοιχτές τις πύλες της για λίγο ακόμα. Εσύ την επισκέφθηκες ή όχι ακόμα; Μην το χάσεις... Μπες εδώ και δες τα όλα!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto