Η νέα Mercedes C-Class «Edition C» θα διατίθεται σε όλα τα αμαξώματα (sedan, coupe και station wagon).

Η νέα Mercedes C-Class «Edition C» θα διατίθεται σε όλα τα αμαξώματα (sedan, coupe και station wagon).

«Εdition C»: Έκδοση της Mercedes C-Class

6.524 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2013)

Η Mercedes ανακοίνωσε τις προθέσεις της για μια νέα ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής της C-Class με την ονομασία «Εdition C», η οποία θα διαθέτει αρκετές αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς εμφάνισης.

Η ειδική έκδοση «Edition C» της C-Class θα διατίθεται με όλα τα αμαξώματα (sedan, coupe και station wagon) του γερμανικού μεσαίου. Διαφοροποιείται ως προς την ανασχεδιασμένη εμπρός γρίλια, τα φιμέ εμπρός φωτιστικά σώματα και τις χρωμιωμένες απολήξεις του συστήματος εξαγωγής. Επίσης, φορά το «κουστούμι» του επίσημου βελτιωτικού οίκου, της AMG, ενώ τέλος «πατάει» πάνω σε ειδικά σχεδιασμένους τροχούς 17 ιντσών.
Περιορισμένες αλλαγές έχουν γίνει στο εσωτερικό της νέας ειδικής αυτής έκδοσης, ενώ ανάμεσα σε άλλα, το σαλόνι έχει πάρει έναν… αέρα πιο σπορτίφ. Σε κάθε περίπτωση, η πολυτέλεια κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα με τη χρήση του δέρματος, καθώς και τις hand-made ραφές. Όσον αφορά τώρα το επιπλέον κόστος, να αναφέρουμε πως στη Γερμανία το πακέτο «Edition C» κοστίζει 1.785 ευρώ.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως η C-Class θα εφοδιαστεί και με ένα νέο δυναμικό σύστημα «ευστάθειας» το οποίο θα αφήνει –κατ΄ επιλογή- περισσότερη ελευθερία στον οδηγό να παίξει με την ουρά, όπως δηλαδή στις κορυφαίες AMG εκδόσεις. Επίσης, αναβαθμισμένο θα είναι και infotainment σύστημα CΟΜΑND, που θα έχει online ενημέρωση για την κίνηση στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

LINGLONG VS TRAZANO
test center