To νέο MG CS διαθέτει μια αρκετά «επιθετική» σχεδίαση με έντονες ακμές.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To νέο MG CS διαθέτει μια αρκετά «επιθετική» σχεδίαση με έντονες ακμές.

Nέο crossover από την MG

5.356 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2013)

Το MG CS είναι ένα νέο πρωτότυπο crossover που θα παρουσιάσει η εταιρεία στην έκθεση της Σαγκάης την επόμενη εβδομάδα, με το οποίο θα επιχειρήσει να μπει και πάλι στο προσκήνιο.

Λίγες ημέρες πριν την έκθεση της Σαγκάης, είδαν το φως της δημοσιότητας τα πρώτα σκίτσα του πρωτότυπου crossover που θα παρουσιάσει η MG. To νέο MG CS, που βλέπουμε στις πρώτες εικόνες, διαθέτει μια αρκετά «επιθετική» σχεδίαση με έντονες ακμές, ακολουθώντας τα σύγχρονα πρότυπα της εποχής. Αν και δεν υπάρχουν έως αυτή τη στιγμή περαιτέρω πληροφορίες, το MG CS αναμένεται να «πατήσει» πάνω στην πλατφόρμα του MG5 (μοντέλο της εταιρείας που κυκλοφορεί στην Κίνα), και θα χρησιμοποιεί κινητήρα 1.500 κυβικών εκατοστών. Σημειώνουμε ότι η MG διαθέτει ακόμη ένα μοντέλο στην Αγγλία, το ΜG 6. 
Επίσης, από τις φωτογραφίες διακρίνεται ο νέος εμπρόσθιος προφυλακτήρας και τα φτερά που ακολουθούν το «φουσκωμένο κουστούμι» του νέου crossover. Η γνώριμη γρίλια της MG ενώνεται με τα hitech φωτιστικά σώματα, ενώ ο τεράστιος πίσω προφυλακτήρας ακολουθεί τη σπορτίφ εμφάνιση του υπόλοιπου αμαξώματος. Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρωτότυπο θα έχουμε την επόμενη εβδομάδα που θα ανοίξει τις πύλες της η έκθεση αυτοκινήτου της Σαγκάης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER