H Nissan αποκάλυψε στο Σαλόνι της Σαγκάης το πρωτότυπο Friend-ME, το οποίο είναι ένα 5θυρο 4θέσιο σεντάν μοντέλο με έντονα κουπέ χαρακτηριστικά.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Nissan αποκάλυψε στο Σαλόνι της Σαγκάης το πρωτότυπο Friend-ME, το οποίο είναι ένα 5θυρο 4θέσιο σεντάν μοντέλο με έντονα κουπέ χαρακτηριστικά.

Nissan Friend-ME: «Η χαρά των 30δων»

5.302 Επισκέψεις στο άρθρο (22/4/2013)

Μετά από μια σειρά teasers που δημοσίευε η ιαπωνική φίρμα, επιτέλους αποκαλύφθηκε και επίσημα στην έκθεση αυτοκινήτου της Σαγκάης το νεανικό πρωτότυπο Nissan Friend-ME.

H Nissan αποκάλυψε στο Σαλόνι της Σαγκάης το πρωτότυπο Friend-ME, το οποίο είναι ένα 5θυρο 4θέσιο σεντάν μοντέλο με έντονα κουπέ χαρακτηριστικά. Φυσικά, από το συγκεκριμένο πρωτότυπο δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα απαραίτητα  τεχνολογικά καλούδια. Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα της ιαπωνικής φίρμας, 240 εκατομμύρια Κινέζοι είναι γεννημένοι το 1980 και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος, που οι υπεύθυνοι της Nissan πιστεύουν, ότι η εμπορική πορεία του εντυπωσιακού μοντέλου θα είναι θετική, μιας και το target group είναι αρκετά μεγάλο.
Η σχεδίασή του διακρίνεται από τα δυναμικά νεύρα, που υπάρχουν σε όλο σχεδόν το αμάξωμα, ενώ η επιθετική του εμφάνιση φαίνεται μέχρι και στο πίσω τμήμα. Όσο για τις τεχνολογίες του Friend-ME έχουν μεταφερθεί από το… μέλλον, αφού στο εσωτερικό υπάρχει μια οθόνη που ξεκινάει από την κεντρική κονσόλα και φτάνει έως τους πίσω επιβάτες, οι οποίοι έχουν όλοι τους τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιούν ταυτόχρονα. 
Φυσικά, για την κίνησή του χρησιμοποιείται  ένα υβριδικό σύστημα για χαμηλή κατανάλωση και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

CADDY VS COMBO
MONTELA