Μία πολύ ιδιαίτερη συλλογή αυτοκινήτων δημοπρατήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Η δημοπρασία έλαβε χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 2 Νοεμβρίου.

Ο οίκος πλειστηριασμών δεν έδωσε καμία πληροφορία για τα οχήματα.

Tο εξάτροχο Range Rover που είναι γνωστό ως Commando Carmichael.

Μοντέλα χωρίς «βιογραφικό» δημοπρατήθηκαν

2.382 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2019)

Μία πολύ ιδιαίτερη συλλογή αυτοκινήτων δημοπρατήθηκε πριν από λίγες ημέρες, τα οποία δε δυσκολεύτηκαν να βρουν τη νέα τους στέγη παρόλο τα άγνωστο βιογραφικό τους!

Η δημοπρασία έλαβε χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 2 Νοεμβρίου και πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία NCM Auctions and Asset Management. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα μέσα του εξωτερικού, τα οχήματα είχαν κατασχεθεί από διάφορα σημεία και ούτε λίγο ούτε πολύ έφταναν τον αριθμό των 135 αυτοκινήτων. Μαζί τους υπήρχαν τέσσερα δίκυκλα Vespa και 39 σετ ανταλλακτικών για αυτοκίνητα.
 
Πολλά από τα αυτοκίνητα μπορεί να μην εντυπωσιάζουν, άλλα πάλι είναι η αλήθεια πως βλέπουμε πολύ σπάνια. Μεγαλύτερο παράδειγμα το εξάτροχο Range Rover που είναι γνωστό ως Commando Carmichael. ¶λλα ενδιαφέροντα αυτοκίνητα περιλάμβαναν τουλάχιστον τέσσερις BMW 635 CSI, ένα Jensen Interceptor III, έξι Range Rover, ένα Toyota Celica GT-Four, μία ρέπλικα του Ford Escort RS Cosworth, μία Alfa Romeo GTV, τρία Humber Super Snipes και κάποια MG MGB GT.
 
Ο οίκος πλειστηριασμών δεν έδωσε καμία πληροφορία για τα οχήματα, ενώ η διαδικασία πραγματοποιήθηκε χωρίς καμία εγγύηση για αυτά. Μάλιστα κάποια δεν ήταν σε καλή κατάσταση και προκειμένου να κυκλοφορήσουν θα χρειαστεί να αποκατασταθούν πλήρως.      

Mercedes
test center