To concept Imagine by Kia.

Τo πλάνο της Kia.

16 ηλεκτροκίνητα Ι.Χ. από την Kia έως το 2025

2.008 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2019)

Η Kia σχεδιάζει να λανσάρει 16 νέα ηλεκτροκίνητα μοντέλα μέχρι το 2025, προχωρώντας έτσι το σχέδιο της για τον ερχομό περισσότερων φιλικών προς το περιβάλλον οχημάτων.


Αυτά αναφέρουν μέσα του εξωτερικού υποστηρίζοντας πως η αυτοκινητοβιομηχανία της Νότιας Κορέας συνεχίζει το πλάνο της παρόλο την πρόσφατη πτώση των πωλήσεων στην Ευρώπη. Αναφέρουν επίσης ότι τα σχέδια της Kia θα περιλαμβάνουν την κυκλοφορία πέντε ηλεκτρικών αυτοκινήτων, πέντε υβριδικών, πέντε plug-in υβριδικών και ένα μοντέλο κυψελών καυσίμου υδρογόνου που θα φτάσει το επόμενο έτος.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως δε θα είναι όλα τα μοντέλα καινούργια, καθώς κάποια θα είναι νέες εκδόσεις από μοντέλα που ήδη υπάρχουν.
 
Μάλιστα πριν από λίγο διάστημα ο εκτελεστικός διευθυντής της κορεατικής μάρκας στην Ευρώπη, Emilio Herrera, σε συνέντευξη του αποκάλυψε πως η παραγωγή δύο από τα νέα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της εταιρείας, τα plug-in υβριδικά XCeed και Ceed, θα ξεκινήσουν την παραγωγή τους τον Νοέμβριο στο εργοστάσιο της στη Ζίλινα στη Σλοβακία. Επιπλέον, η Kia θα ξεκινήσει να κατασκευάζει μια ήπια υβριδική έκδοση του hatchback Ceed το Νοέμβριο.
 
Η μάρκα από το 2020 θα ξεκινήσει να πωλεί το νέο Sorrento σε υβριδικές και plug-in υβριδικές εκδόσεις, ενώ θα αποκαλύψει και ένα μοντέλο παραγωγής που θα έχει βασίζεται στο concept Imagine by Kia που είδαμε πριν λίγο καιρό.  

peugeot
skoda