250 νέες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν στο εργοστάσιο της SEAT στο Martorell λόγω των αυξημένων αναγκών στην παραγωγή.

250 προσλήψεις στη SEAT λόγω αύξηση παραγωγής

2.826 Επισκέψεις στο άρθρο (2/5/2018)

Η SEAT αυξάνει το εργατικό της δυναμικό από 1η Ιουνίου προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες παραγωγής.

Η SEAT πρόκειται να προχωρήσει στην πρόσληψη 250 επιπλέον υπαλλήλων για το εργoστάσιο στο Martorell, ώστε να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες παραγωγής που δημιουργήθηκαν από την εμπορική επιτυχία των Ibiza, Arona και Leon, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση της ισπανικής φίρμας. Αναλυτικότερα, 98 από αυτούς τους υπαλλήλους εργάζονται αυτή τη στιγμή με σύμβαση προσωρινής απασχόλησης και 152 με σύμβαση μέσω εξωτερικής εταιρείας ευρέσεως εργασίας. Εντούτοις, από την 1η Ιουνίου όλοι θα προσχωρήσουν στο εργατικό δυναμικό της SEAT με σύμβαση αορίστου χρόνου.
 
Αυτές οι 250 νέες προσλήψεις θα προστεθούν στις 265 προσλήψεις που έκανε η SEAT από την αρχή του έτους, επίσης λόγω του αυξημένου όγκου παραγωγής. Σημειώνουμε πως τον περασμένο Ιανουάριο το εργατικό δυναμικό αυξήθηκε κατά 115 νέους υπαλλήλους, ενώ 150 ακόμη άτομα προστέθηκαν τον Φεβρουάριο, κάτι που συνοψίζεται στη συνολική δημιουργία 515 νέων θέσεων εργασίας μέσα σε πέντες μήνες.
 

Ο Αντιπρόεδος ανθρωπίνου δυναμικού της SEAT τόνισε ότι «η πρόσληψη 250 νέων υπαλλήλων ανταποκρίνεται στην αυξημένη ζήτηση για τα μοντέλα SEAT. Καθώς οι εμπορικές και παραγωγικές μας προοπτικές εδραιώνονται, για άλλη μια φορά αποδεικνύουμε ότι το εργατικό δυναμικό της SEAT αυξάνεται κυρίως με συμβάσεις αορίστου χρόνου. Είμαστε υπερήφανοι που τα εξαιρετικά αποτελέσματα της SEAT οδηγούν σε περισσότερες ευκαιρίες για δηγιουργία ποιοτικής απασχόλησης και ευημερίας».

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως πρόσφατα, η SEAT επένδυσε 23 εκατομμύρια ευρώ για να αυξήσει τη μέγιστη χωρητικότητα του εργοστασίου από 2.300 σε 2.400 αυτοκίνητα την ημέρα, αυτοματοποιώντας πλήρως μία από τις γραμμές στο βαφείο και εγκαθιστώντας ένα νέο θάλαμο βαφής ειδικό για τις διχρωμίες των Arona και Audi A1, συν του ότι το πρώτο τρίμηνο τους έτους η παραγωγή αυξήθηκε κατά 12,3% για να φτάσει σε συνολικό όγκο 132.804 οχημάτων.

ELASTIKA 2024
moto