Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
25άρισε και αναβαθμίστηκε το Subaru Forester
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

25άρισε και αναβαθμίστηκε το Subaru Forester

8.821 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2022)

Το Subaru Forester μόλις αναβαθμίστηκε για την αγορά της Ευρώπης και έρχεται με μια σειρά από βελτιώσεις σε πολλούς τομείς.

Η Subaru αναβάθμισε το Forester για την Ευρώπη

Η Subaru γιορτάζει τα 25χρόνια ζωής του Forester και για να μπορέσει το μοντέλο να συνεχίσει ακόμα πιο δυνατό τις πωλήσεις του το 2022, προχώρησε σε μία εκτεταμένη αναβάθμιση του εξοπλισμού του, ενώ πρόσθεσε και νέα χρώματα για το εξωτερικό.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στάνταρ το EyeSight Driver Assist 4ης γενιάς

Πρώτα και κύρια, το Forester θα διατίθεται πλέον με στάνταρ την σουίτα ασφαλείας της εταιρείας EyeSight Driver Assist 4ης γενιάς, η οποία διαθέτει 11 λειτουργίες ασφαλείας, τρεις από τις οποίες είναι νέες. Σε αυτές βρίσκουμε το αυτόματο σύστημα διεύθυνσης έκτακτης ανάγκης (Automatic Emergency Steering), το προσαρμοζόμενο Cruise Control με Lane Centering που διατηρεί κεντραρισμένο το αυτοκίνητο στη λωρίδα και το Lane Departure Prevention που αναγνωρίζει τις άκρες του δρόμου αλλά και της λωρίδας όπου κινείται το όχημα.

Βελτιωμένο το Driver Monitoring System

Επιπλέον, η ιαπωνική μάρκα έχει αναβαθμίσει το Σύστημα Παρακολούθησης Οδηγών (Driver Monitoring System), το οποίο ειδοποιεί τον οδηγό για κόπωση ή απόσπαση της προσοχής. Προσαρμόζει επίσης αυτόματα τις ρυθμίσεις του οδηγού για τη θέση του καθίσματος, τις γωνίες των εξωτερικών καθρεπτών και τις προτιμήσεις κλιματισμού και πλέον διαθέτει ένα σύστημα ελέγχου χειρονομιών που επιτρέπει στον οδηγό να ανεβάζει ή να μειώνει τη θερμοκρασία.

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: