8 φωτογραφίες »

Το κουκλίστικο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020» κρύβει πολλά πλεονεκτήματα, έκτος από την εντυπωσιακή σχεδίαση και τον 3D ψηφιακό πίνακα οργάνων. Ποια είναι αυτά;

Peugeot 208

2.155.455 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)

Peugeot 208: Πρωταγωνιστής στα αυτοκίνητα πόλης
Το Peugeot 208 θέτει νέα δεδομένα στα αυτοκίνητα πόλης με την premium τεχνολογία του, την ξεχωριστή του σχεδίαση και την ποιότητα κατασκευής του. Αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που το έχουν καταστήσει βασικό πρωταγωνιστή στην κατηγορία του.
Εμφάνιση που σαγηνεύει
Mε εμφάνιση που σαγηνεύει, το Peugeot 208 καταφέρνει και ξεχωρίζει για τα δεδομένα της κατηγορίας στο αισθητικό κομμάτι. Οι δυναμικές αναλογίες της σχεδίασης του, με το χαμηλό αμάξωμα και το μακρύ καπό με την επιβλητική μάσκα, αποτυπώνουν το σπορτίφ χαρακτήρα του. Παράλληλα, διαθέτει στοιχεία που τονίζουν τον εκλεπτυσμένο του χαρακτήρα όπως είναι τα LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω μαζί με τα DRL φώτα ημέρας. Η φωτεινή υπογραφή του μοντέλου περιλαμβάνει το χαρακτηριστικό δόντι «λιονταριού» συνέχεια των εμπρός προβολέων και τους προβολείς με τις 3 χαρακτηριστικές νυχιές (εμπρός και πίσω).  Για τους λάτρεις των πιο σπορτιφ αισθητικά εκδόσεων, το 208 προσφέρεται και στην έκδοση GT με μαύρα γυαλιστερά «φρύδια» στα φτερά, ακτινωτές ζάντες και διπλή απόληξη εξάτμισης που ενισχύουν το ταπεραμέντο του και προβολείς Full LED.

Σε premium μονοπάτια το εσωτερικό του
Ακόμα πιο ξεχωριστό είναι το 208 στο εσωτερικό του, το οποίο ανεβάζει εντυπωσιακά τον πήχη της κατηγορίας. Το εσωτερικό i-Cockpit ενσωματώνει ένα πλήρως διαμορφώσιμο 3D ψηφιακό πίνακα οργάνων, μεγάλη οθόνη αφής 10 ιντσών υψηλής ανάλυσης, με εκτεταμένες δυνατότητες διασύνδεσης αξιοποιώντας τις δυνατότητες της λειτουργίας Mirror Screen ή του 3D συστήματος πλοήγησης, στοιχεία που συναντάμε σε premium προτάσεις μεγαλύτερης κατηγορίας. Φυσικά όλα τα παραπάνω βρίσκονται σε ένα ανάλογο περιβάλλον με υλικά πολύ υψηλής ποιότητας και ειδικά σχεδιασμένους διακόπτες αεροπορικού τύπου με τέλειο φινίρισμα και αισθητική.

Με μεγάλη γκάμα κινητήρων και πλήρες πακέτο συστημάτων ασφαλείας
Το Peugeot 208 διακρίνεται για την ολοκληρωμένη και ποιοτική οδική συμπεριφορά και την ισορροπία του μεταξύ άνεσης και δυναμικής, ξεχωρίζοντας και μέσω αυτής στην κατηγορία. Αυτό είναι το βασικό χαρακτηριστικό όλων των εκδόσεών του. Οι κινητήρες του είναι τελευταίας γενιάς Euro6 με την γκάμα του να αποτελείται από τους αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης PureTech με 75, 100 και 130 ίππους αλλά και τον εξαιρετικά οικονομικό 1,5 λίτρων BlueHDi πετρελαιοκινητήρα με απόδοση 100 ίππους. Οι κινητήρες PureTech 100 & 130 ίππων συνδυάζονται με το κορυφαίο αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων (ΕΑΤ8) το οποίο εξασφαλίζει την απόλυτη άνεση στην οδήγηση.
 
Με τεχνολογία αιχμής
Το Peugeot 208 συμπληρώνει την αναβαθμισμένη οδηγική εμπειρία άνεσης και ασφάλειας χάρη στο πλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης οδηγού που διαθέτει. Σε κάθε σας διαδρομή σας συνοδεύει με συστήματα όπως το αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης (Active Safety Brake) με προειδοποίηση για κίνδυνο σύγκρουσης (Distance Alert) ή το σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2 (΅Pack Drive Assist PlusΆ) που φροντίζει να διατηρεί την πορεία και τη θέση του αυτοκινήτου σας στη λωρίδα κυκλοφορίας, προσαρμόζοντας αυτόματα την ταχύτητα του ώστε να διατηρεί απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα. Επιπλέον, το νέο 208 διαθέτει το καινοτόμο σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί ΅ProximityΆ* το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσετε ή να κλειδώσετε το νέο σας PEUGEOT 208 χωρίς να χρειαστεί να ακουμπήσετε τη χειρολαβή της πόρτας, αρκεί να πλησιάσετε ή να απομακρυνθείτε από αυτό.

Σε 6 πλούσια εξοπλισμένες εκδόσεις
H γκάμα εκδόσεων του Peugeot 208 περιλαμβάνει 6 εξοπλιστικές εκδόσεις με την Like να είναι η βασική αλλά με πλούσιο εξοπλισμό. Οι εκδόσεις Active και Active Plus διακρίνονται για την πληρότητα του εξοπλισμού τους, ενώ οι πιο πλούσιες εκδόσεις Allure και Allure Plus περιλαμβάνουν τα πάντα, με την έκδοση GT που βασίζεται στην Allure Plus να προσθέτει επιπλέον σπορ χαρακτηριστικά.

Νέο e-208: e-Motion
H ηλεκτροκίνηση που περιμένατε, έφτασε ! Καθίστε στη θέση του οδηγού του νέου PEUGEOT e-208 και απολαύστε την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης χάρη στα 3 διαφορετικά προγράμματα οδήγησης (Eco / Normal / Sport). Η ακαριαία απόκριση του κινητήρα των 136hp και η αυτονομία των 340 χλμ (συνδυασμένος κύκλος) σας εξασφαλίζουν δυνατές συγκινήσεις στον δρόμο μέσα σε ένα περιβάλλον χαλάρωσης και απόλυτης ησυχίας. Επαναφορτίστε έως και 80% της μπαταρίας του e-208 σας σε μόλις 30 λεπτά μέσω κοινόχρηστου ταχυφορτιστή (100 kW), προγραμματίστε τη φόρτιση και ρυθμίστε τη θερμοκρασία της καμπίνας από το smartphone σας, σχεδιάστε τη διαδρομή σας και ταξιδέψτε προς οποιονδήποτε προορισμό... ανακαλύπτοντας μια νέα διάσταση ελευθερίας.

Δειτε περισσότερα από 80 αυτοκίνητα της Εκθεσης

Ford: Διάλεξε το δικό σου Ford με 0% προκαταβολή
Peugeot: 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 2 χρόνια οδική βοήθει
Citroen: Εξτρα έκπτωση 1000€ για τους επισκέπτες της έκθεση
Renault: Με εκπτώσεις και δώρο το LPG
Kia: Μεγάλες εκπτώσεις και 5 χρόνια δωρεάν service
Mercedes: GLA χωρίς προκαταβολή

Mercedes
moto