300 ιταλικά «διαμάντια» αποκαλύπτονται στο κοινό
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

300 ιταλικά «διαμάντια» αποκαλύπτονται στο κοινό

1.697 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2022)

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία συγκεντρώνει τα «διαμάντια» της σε έναν χώρο, ο οποίος είναι πλέον προσβάσιμος στο κοινό. Σχεδόν 300 κλασσικά αυτοκίνητα των FIAT, Alfa Romeo, Abarth και Lancia θα μπορούν να δουν οι επισκέπτες!

Η ιστορία των FIAT, Alfa Romeo, Abarth και Lancia σε ένα χώρο

Το Heritage HUB, ο χώρος που δημιούργησε στο Mirafiori το τμήμα Heritage της Stellantis με στόχο να φέρει κοντά το κοινό με την ιστορία των FIAT, Alfa Romeo, Abarth και Lancia είναι πλέον προσβάσιμο για το κοινό. Στη Via Plava 80, στο χώρο του ιστορικού εργοστασίου Mirafiori της FIAT στο Τορίνο, ένας χώρος 15.000 τ.μ. όπου παλαιότερα είχε χρησιμοποιηθεί για να στεγάσει μονάδα παραγωγής κιβωτίων ταχυτήτων, απέκτησε νέα ζωή αποτελώντας, όχι μόνο το «στρατηγείο» του τμήματος Heritage, αλλά και μια διαφορετική έκθεση κλασσικών αυτοκινήτων που καλύπτουν την ιστορία των FIAT, Alfa Romeo, Abarth και Lancia.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδόν 300 ιταλικά αυτοκίνητα

Σχεδιασμένο εξαρχής για να φέρει κοντά το κοινό σε μερικά από τα αριστουργήματα της Ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το Heritage HUB μπορεί πλέον να καλωσορίσει τους φίλους του αυτοκινήτου μετά και την άρση των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία που είχαν εμποδίσει την πλήρη λειτουργία του. Στο χώρο, σχεδόν 300 αυτοκίνητα διηγούνται μια ιστορία που παραμένει ζωντανή αλλά και προσβάσιμη. Για αυτό το λόγο τα αυτοκίνητα είναι τοποθετημένα στο έδαφος χωρίς επιπλέον βάσεις, όπως ακριβώς όταν κυκλοφορούσαν στους δρόμους ή συμμετείχαν σε αγώνες σε όλο τον κόσμο. 

Οκτώ θεματικές ενότητες

Στον κεντρικό χώρο της έκθεσης 64 αυτοκίνητα είναι χωρισμένα σε οκτώ θεματικές κατηγορίες: Ρεκόρ και Αγώνες: με αγωνιστικά αυτοκίνητα,  Πρωτότυπα: με μοναδικά και σπάνια οχήματα, Αρχέτυπα: με μοντέλα που έφεραν επανάσταση στο χώρο της αυτοκίνησης, Οικολογία: με μοντέλα με ιδιαίτερη ευαισθησία στην προστασία του περιβάλλοντος,  Ασφάλεια: με συμπαγή σε διαστάσεις αυτοκίνητα, αλλά εξαιρετικά ασφαλή, Στιλ: με μερικά από τα ομορφότερα μοντέλα όλων των εποχών, Επικά Ταξίδια: με ειδικές κατασκευές που κάλυψαν τεράστιες αποστάσεις και την Εποχή των Ράλι: με αυτοκίνητα που έγραψαν χρυσές σελίδες σε μια από τις δημοφιλέστερες μορφές αγώνων.  

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Σχολιάστε
VWHYUNDAI
PUMA