Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Τα τρία νέα περιπολικά Nissan 370Z NISMO είναι αναμφισβήτητα το καμάρι του στόλου της ιαπωνικής αστυνομίας.

Το ιδιαίτερο αυτό τρίο περιπολικών έπιασε ήδη δουλειά στο μητροπολιτικό κέντρο του Τόκιο και –όπως είναι φυσικό- εντάχθηκε στη μονάδα περιπολιών υψηλής ταχύτητας.

Μοιάζουν σαν να βγήκαν από το σκηνικό του σίκουελ της ταινίας Fast and Furious Tokyo Drift και σίγουρα είναι αυτοκίνητα που δεν θέλουν να δουν στον καθρέπτη τους οι «κακοί».

370Z NISMO περιπολικά

4.759 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/5/2016

Τα τρία νέα περιπολικά Nissan 370Z NISMO, μοιάζουν λες και βγήκαν από το σκηνικό του σίκουελ της ταινίας Fast and Furious Tokyo Drift. Δείτε σε εικόνες και video τα νέα «όπλα» της ιαπωνικής αστυνομίας…

 
Μόδα έχει γίνει τα τελευταία χρόνια η μετατροπή διάφορων ακριβών αυτοκινήτων σε περιπολικά. Και αν ο απαστράπτον στόλος των Αράβων αποτελεί ουσιαστικά μια τουριστική ατραξιόν, υπάρχουν άλλα που κάνουν κανονικά τη βρώμικη δουλειά. Δεν πάει καιρός από τότε που είδαμε τους Carabinieri της Ιταλίας να αποκτούν δύο Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio και σήμερα βλέπουμε την αστυνομία της Ιαπωνίας να παραλαμβάνει τρία Nissan 370Z NISMO.

Το ιδιαίτερο αυτό τρίο περιπολικών έπιασε ήδη δουλειά στο μητροπολιτικό κέντρο του Τόκιο και –όπως είναι φυσικό- εντάχθηκε στη μονάδα περιπολιών υψηλής ταχύτητας. Μοιάζουν σαν να βγήκαν από το σκηνικό του σίκουελ της ταινίας Fast and Furious Tokyo Drift και σίγουρα είναι αυτοκίνητα που δεν θέλουν να δουν στον καθρέπτη τους οι «κακοί». Έχουν βλέπετε και 350 άλογα «προίκα» από τον V6 κινητήρα των 3,7 λίτρων…