• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H νέα E 220 BlueTEC 4MATIC θα διαθέτει κίνηση και στους 4 τροχούς, ενώ θα εφοδιάζεται με το 2,2 λτ. 4κύλινδρο diesel μοτέρ που έχει ισχύ 170 ίππους και 400 Nm ροπής.

Η Mercedes «αναβαθμίζει» τις εκδόσεις της μεγάλης λιμουζίνας της, καθώς θα τοποθετήσει στην E-Class ένα νέο εξελιγμένο σύστημα infotainment.

Tο εν λόγω multimedia θα διαθέτει 4G internet με ταχύτητες που θα μπορούν να αγγίξουν τα 300 Mbps για downloading και 75 Mbps για uploading.

Oι επιβάτες της E-Class θα έχουν τη δυνατότητα πλέον να κάνουν video chat, να ακούν μουσική από high-definition ραδιόφωνο και να βλέπουν διαδικτυακή τηλεόραση.

4κίνητη diesel & με 4G internet η Mercedes E-Class

3.246 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/2/2015

H Mercedes ανακοίνωσε ότι η E-Class θα διαθέτει ένα νέο multimedia με 4G internet υψηλών ταχυτήτων, ενώ θα είναι διαθέσιμη πλέον και σε 4κίνητη diesel έκδοση με 170 ίππους.

 
Η Mercedes «αναβαθμίζει» τις εκδόσεις της μεγάλης λιμουζίνας της, καθώς θα τοποθετήσει στην E-Class ένα νέο infotainment σύστημα με GPS Navigator, που θα «εναρμονίζεται με όλες τις σύγχρονες ψηφιακές τεχνολογίες», όπως αναφέρεται από τη γερμανική εταιρεία. Επίσης, το εν λόγω multimedia θα διαθέτει 4G internet με ταχύτητες που θα μπορούν να αγγίξουν τα 300 Mbps για downloading και 75 Mbps για uploading, ενώ οι επιβάτες της E-Class θα έχουν τη δυνατότητα πλέον να κάνουν video chat, να ακούν μουσική από high-definition ραδιόφωνο και να βλέπουν διαδικτυακή τηλεόραση.

Επιπρόσθετα, η Mercedes επιβεβαίωσε ότι μέσα στη χρονιά θα λανσαριστεί η νέα E 220 BlueTEC 4MATIC, η οποία θα διαθέτει κίνηση και στους 4 τροχούς, ενώ θα εφοδιάζεται με το 2,2 λτ. 4κύλινδρο diesel μοτέρ της εταιρείας που έχει ισχύ 170 ίππους και 400 Nm ροπής.