4κίνητη με V8 μοτέρ έως 585 ίππους η νέα Mercedes-AMG SL
13 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

4κίνητη με V8 μοτέρ έως 585 ίππους η νέα Mercedes-AMG SL

38.562 Επισκέψεις στο άρθρο (29/10/2021)

Ένα από τα πιο μακρόχρονα μοντέλα στην ιστορία της Mercedes, η SL παρουσιάστηκε επίσημα στην νέα της γενιά όντας αλλαγμένη ριζικά και φέροντας αποκλειστικά το όνομα του ισχυρού τμήματος της μάρκας AMG.

Πρεμιέρα έκανε η νέα Mercedes-AMG SL. Στη νέα του γενιά το μοντέλο φέρει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τον προκάτοχό του, καθώς βασικά όλα έχουν αλλάξει. Από την πλατφόρμα και τη σχεδίαση μέχρι την τεχνολογία και το κομψό εσωτερικό 2+2. Μάλιστα, λειτουργώντας ως αντικαταστάτρια και για την GT Roadster, η νέα SL θα πωλείται αποκλειστικά ως AMG μοντέλο!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Μαλακή οροφή με -21 κιλά 

Η εξωτερική σχεδίαση ακολουθεί την πιο πρόσφατη σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας, με ένα πιο ευκρινές εξωτερικό που στο εμπρόσθιο μέρος συνοδεύεται από την μάσκα Panamericana, η οποία πλαισιώνονται από γωνιακούς προβολείς παρόμοιους με αυτούς της CLS. Το πλαϊνό μέρος χαρακτηρίζεται από τις κρυφές χειρολαβές για τις πόρτες, ενώ φυσικά ένα ακόμα νέο στοιχείο είναι η υφασμάτινη οροφή που αφαιρεί από το μοντέλο 21 κιλά. Διαθέτει θερμαινόμενο πίσω παράθυρο από γυαλί και το επάνω μέρος μπορεί να διπλωθεί ή να ανυψωθεί σε 15 δευτερόλεπτα σε ταχύτητες έως και 50 χλμ./ώρα. Κάνοντας την οροφή σημαντικά ελαφρύτερη έχει χαμηλώσει το κέντρο βάρους, κάτι που θα μεταφραστεί σε καλύτερο χειρισμό.
 
Φτάνοντας στο πίσω μέρος βλέπουμε τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης να δίνουν το παρών σε δύο ζευγάρια στις άκρες. Ανάμεσά τους δεσπόζει ο αεροδυναμικός διαχύτης. Τα φωτιστικά σώματα δίνουν μία επιβλητική εμφάνιση, ενώ η ενεργή πίσω αεροτομή διαθέτει όχι λιγότερες από έξι ρυθμίσεις. Μιλώντας για την αεροδυναμική, η Mercedes θα πουλήσει τη νέα SL και με το προαιρετικό πακέτο Aerodynamic Package. Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto