Tο νέο Insignia διαθέτει πολλά υπερσύγχρονα συστήματα υποστήριξης.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tο νέο Insignia διαθέτει πολλά υπερσύγχρονα συστήματα υποστήριξης.

5 αστέρων EuroNCAP το νέο Οpel Insignia

2.716 Επισκέψεις στο άρθρο (6/7/2017)

Στα τελευταία αποτελέσματα αξιολόγησης ασφάλειας που δημοσιεύτηκαν, το Euro NCAP βαθμολόγησε το Insignia Grand Sport και το Insignia Sports Tourer με πέντε αστέρια.

Το EuroNCAP επιβεβαίωσε την ακεραιότητα της συνολικής φιλοσοφίας του νέου Opel Insignia. Το νέο μοντέλο της Opel συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία σε όλες τις κατηγορίες που αξιολογήθηκε – προστασία ενηλίκων επιβατών, προστασία παιδιών, προστασία πεζών και συστήματα υποστήριξης ασφάλειας.

Το νέο μοντέλο της Opel συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία σε όλες τις κατηγορίες που αξιολογήθηκε.

Το νέο μοντέλο της Opel συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία σε όλες τις κατηγορίες που αξιολογήθηκε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του νέου Insignia στα crash test, το EuroNCAP έκανε ειδική μνεία σε δύο από τα καινοτόμα συστήματα ασφάλειας. Το νέο ενεργό καπό, το οποίο σε περίπτωση σύγκρουσης ανασηκώνεται μέσα σε δευτερόλεπτα, αυξάνοντας την απόσταση από τον κινητήρα και βελτιώνοντας την προστασία των πεζών, «λειτούργησε αξιόπιστα για ποικίλους σωματότυπους πεζών και σε μεγάλο εύρος ταχυτήτων.» Το αναβαθμισμένο σύστημα Αυτόματου Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης (Automatic Emergency Braking), που μπορεί να ανιχνεύει πεζούς κα άλλα οχήματα «λειτούργησε καλά … (και) … στις υψηλές ταχύτητες του αυτοκινητόδρομου επέδειξε εξαιρετικές ικανότητες στην αποφυγή ή μείωση των επιπτώσεων μιας σύγκρουσης.»
 
Εκτός από το ενεργό καπό και το Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης (Automatic Emergency Braking), το νέο Insignia εντυπωσιάζει με πολλά υπερσύγχρονα συστήματα υποστήριξης. Κανένα άλλο μοντέλο στην κατηγορία του σύμφωνα με την γερμανική μάρκα δεν προσφέρει τόσο πλούσια γκάμα ευφυών τεχνολογιών όπως η νέα γενιά του κορυφαίου μοντέλου της Opel.

Δείτε εδώ όλες τις τελευταίες δοκιμές ΕuroNCAP.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center