" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Από τις πιο σημαντικές παρουσίες θα είναι το νέο Nissan Pulsar το οποίο είναι το νέο μικρομεσαίο χάτσμπακ της Nissan μετά την εποχή των Almera-Primera.

Μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται το νέο Opel Corsa το οποίο αποκτά έναν σύγχρονο 1.000άρη τούρμπο κινητήρα, ενώ η εμφάνισή του παραπέμπει στο Adam.

Το 3ης γενιάς smart fortwo πατάει σε νέα πλατφόρμα, έχει το ίδιο εξωτερικό μήκος με πριν, όμως είναι πολύ πιο ευρύχωρο στο εσωτερικό, ενώ το μεγαλύτερο μεταξόνιο το καθιστά πιο ολοκληρωμένο στον δρόμο.

Το ανανεωμένο Ford Focus θα ανακατέψει την τράπουλα με την δυναμική του εμφάνιση, αλλά φυσικά και με τον πολυβραβευμένο 1.000άρη Ecoboost κινητήρα του.

Ντεμπούτο θα κάνει ο 1.000άρης ατμοσφαιρικός βενζίνης SCe 70, που αποδίδει 70 Ps και 91 Nm.

5 νέα μοντέλα που αναμένουμε μέχρι το τέλος του 2014

Διαβάστηκε από 27785 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/9/2014

Μέχρι το τέλος του 2014 αναμένονται πολλά νέα μοντέλα από κάθε κατηγορία. Ξεχωρίσαμε και παρουσιάζουμε 5 σημαντικά μοντέλα που αναμένονται στην ελληνική αγορά, τα οποία θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους, για διαφορετικούς λόγους το καθένα.

 
Μέχρι το τέλος του έτους αναμένονται περισσότερα από 25 μοντέλα-εκδόσεις στην ελληνική αγορά, τα οποία θα πρωταγωνιστήσουν μιας και πρωτοπορούν σε πολλαπλούς τομείς, όπως η τεχνολογία, η ασφάλεια, η εμφάνιση, οι επιδόσεις και ου τω καθεξής. Εμείς σας παρουσιάζουμε 3 νέες αφίξεις από τα μικρά αυτοκίνητα πόλης και 2 μικρομεσαία μοντέλα που θα ξεχωρίσουν.

Μάχη στα μικρά πόλης
Όσον αφορά στην κατηγορία των οχημάτων πόλης, έχουμε να κάνουμε με μια από τις πιο σκληρές μάχες τα τελευταία χρόνια, αφού πρόκειται να δούμε ανανεώσεις ή νέες αφίξεις μερικών εκ των best sellers της κατηγορίας. Για παράδειγμα, μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται το νέο Opel Corsa το οποίο αποκτά έναν σύγχρονο 1.000άρη τούρμπο κινητήρα, ενώ η εμφάνισή του παραπέμπει στο Adam και κερδίζει αμέσως το ενδιαφέρον του νεανικού κοινού. Έπειτα, πρέπει οπωσδήποτε να αναφερθούμε στο τρίτης γενιάς smart fortwo το οποίο πατάει σε νέα πλατφόρμα, έχει το ίδιο εξωτερικό μήκος με πριν, όμως είναι πολύ πιο ευρύχωρο στο εσωτερικό, ενώ το μεγαλύτερο μεταξόνιο το καθιστά πιο ολοκληρωμένο στο δρόμο. Επίσης, η λίστα συνεχίζεται και με το νέο Renault Twingo.

Μικρομεσαία αντεπίθεση
Στην κατηγορία των μικρομεσαίων, τα πράγματα είναι επίσης άκρως ενδιαφέροντα με αφίξεις σημαντικών νέων μοντέλων και εκδόσεων. Από τις πιο σημαντικές παρουσίες θα είναι το νέο Nissan Pulsar το οποίο είναι το νέο μικρομεσαίο χάτσμπακ της Nissan μετά την εποχή των Almera-Primera. Το ιαπωνικό μικρομεσαίο διαθέτει το μεγαλύτερο μεταξόνιο στην κατηγορία του, ενώ κινείται από τους οικονομικούς και αποδοτικούς κινητήρες 1,2 DIG-T και 1,5 dCi που γνωρίζουμε από τα Juke και Qashqai. Τέλος, το ανανεωμένο Ford Focus θα ανακατέψει την τράπουλα με την δυναμική του εμφάνιση, αλλά φυσικά και με τον πολυβραβευμένο 1.000άρη Ecoboost κινητήρα του.