Η μεγαλύτερη πορεία αυτοκινήτων Land Rover είναι και επίσημα γεγονός.

Έχοντας επισήμως αναγνωριστεί ως η μεγαλύτερη πορεία αυτοκινήτων Land Rover και Range Rover, 640 αυτοκίνητα συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο του Billing Off-Road Show.

640 Land Rover και ένα ρεκόρ Guinness

1.932 Επισκέψεις στο άρθρο (25/7/2018)

Η μεγαλύτερη πορεία αυτοκινήτων Land Rover είναι και επίσημα γεγονός, δημιουργώντας έτσι ένα νέο ρεκόρ Γκίνες (Guinness). Δείτε περισσότερα.

Έχοντας επισήμως αναγνωριστεί ως η μεγαλύτερη πορεία αυτοκινήτων Land Rover και Range Rover, 640 αυτοκίνητα συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο του Billing Off-Road Show κατέχοντας πλέον με κάθε επισημότητα το ρεκόρ Γκίνες, αφού κατάφεραν να ξεπεράσουν τα 632 οχήματα που είχαν μαζευτεί πρόσφατα στο Bad Kissingen της Γερμανίας.
 
Μάλιστα αυτό το ρεκόρ αποτελεί ένα μέρος των εορτασμών για τα 70 χρόνια της Land Rover τα οποία συμπληρώθηκαν την τρέχουσα χρονιά. «Η Land Rover φτάνει τα 70 το 2018 και θέλαμε να κάνουμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό για να γιορτάσουμε αυτό το ορόσημο. Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από τον καθορισμό ενός παγκόσμιου ρεκόρ και την μεγαλύτερη παρέλαση Land Rover; »δήλωσε η Sarah Arrowsmith, διοργανωτής του Billing Off Road Show.
Ωστόσο για να αναγνωριστεί και επίσημα το ρεκόρ έπρεπε τα συμμετέχοντα οχήματα να κρατηθούν σε απόσταση μεταξύ τους περίπου όσο το μήκος δύο αυτοκινήτων, ενώ απαραίτητο ήταν το μήκος της πορείας να ξεπερνά τα 3.2 χιλιόμετρα περίπου, όπως και κατά τη διάρκεια της καταγραφής οι οδηγοί υποχρεούνταν να βρίσκονται στα οχήματά τους.
 
Κάτι τέτοιο πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και έτσι τέθηκε σε ισχύ ένα νέο ρεκόρ, το οποίο μένει να δούμε αν θα κατατριφθεί κάποια στιγμή.

NEO TRAFIC
skoda