Να «σκοτώσει» την ώρα του ήθελε ένας άντρας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να φέρει στη «ζωή» το 6τροχο Hummer pick-up.

Το αυτοκίνητο αποτελεί ιδιοκτησία του Niall Seymour.

Ο ιδιοκτήτης πρόσθεσε καρότσα η οποία προέρχεται από ένα Hummer H2 pick-up.

6τροχο Hummer pick-up έγινε από βαρεμάρα

2.473 Επισκέψεις στο άρθρο (15/7/2019)

Να «σκοτώσει» την ώρα του ήθελε ένας άντρας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να φέρει στη «ζωή» το 6τροχο Hummer pick-up που μπορείτε να δείτε στην εικόνα.

Το αυτοκίνητο αποτελεί ιδιοκτησία του Niall Seymour και είναι αυτός που το εμπνεύστηκε και το κατασκεύασε απλά και μόνο επειδή… βαριέται εύκολα. Έτσι πήρε ως βάση το Hummer Η2 και προσθέτοντας ένα τρίτο άξονα το μεταμόρφωσε σε 6τροχο. Μάλιστα ο πίσω άξονας δεν συνδέεται με το σύστημα μετάδοσης κίνησης, που σημαίνει ότι οι δύο τροχοί γυρίζουν ελεύθερα.
 
Εκτός από τον πρόσθετο άξονα ο Seymour θέλησε να εκμεταλλευτεί το μεγαλύτερο μήκος και έτσι πρόσθεσε καρότσα η οποία προέρχεται από ένα Hummer H2 pick-up, ωστόσο δεν υπήρχε εκεί όταν το τεράστιο SUV βγήκε από τη γραμμή παραγωγής. Από κει και πέρα το «θηρίο» φέρει και άλλα χαρακτηριστικά ήσσονος σημασίας, όπως επιπλέον φωτιστικά σώματα, αλλά και πλαϊνά σκαλοπάτια τα οποία αναπτύσσονται αυτόματα προκειμένου να βοηθήσουν τους επιβάτες να εισέλθουν στην καμπίνα.        
 
Στο βίντεο που παρατίθεται παρακάτω, υποστηρίζεται πως το συγκεκριμένο όχημα είναι το πρώτο εξάτροχο Hummer SUVT στον κόσμο. Για αυτό δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, ωστόσο λίγη σημασία έχει αφού το όλο πρότζεκτ είναι αρκετά διασκεδαστικό.
 

peugeot
NISSAN