Δείτε ποια είναι τα μεγαλεπήβολα σχέδια της Cadillac για το εγγύς μέλλον (στη φωτογραφία το Escala Concept).

Δείτε ποια είναι τα μεγαλεπήβολα σχέδια της Cadillac για το εγγύς μέλλον (στη φωτογραφία το Escala Concept).

8 νέες Cadillac ως το 2021

3.418 Επισκέψεις στο άρθρο (6/4/2017)

Πολυμέτωπη αντεπίθεση ετοιμάζει η Cadillac, ώστε να μπει σφήνα στο γερμανικό premium κατεστημένο. Δείτε ποια είναι τα οκτώ μοντέλα που έχουν στα σκαριά οι Αμερικάνοι για τα επόμενα 4 χρόνια.

Η αρχή της ανανέωσης της γκάμας της Cadillac έγινε με τις CT6 και XT5, με τα δύο μοντέλα να αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου, καθώς η αμερικάνικη εταιρεία ετοιμάζει ακόμα οκτώ νέα μοντέλα μέχρι το 2021, από τα οποία τα τέσσερα θα είναι SUV/crossovers.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Σας έχουμε ήδη μιλήσει εκτενώς για την XT4, που θα τοποθετηθεί κάτω από την XT5 και η οποία αναμένεται στην αγορά το δεύτερο εξάμηνο του 2018, δίνοντας μάλιστα το παρόν και στην Ευρώπη, για να τα βάλει με μοντέλα όπως το Audi Q3, η BMW X3 και η Mercedes GLC.
 
Η αντεπίθεση της Cadillac στα SUV θα συνεχιστεί, καθώς μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια θα δούμε τη νέα εκδοχή της Escalade. Επιπλέον, η XT1/ΧΤ2 θα παρουσιαστεί το 2020 για να αναμετρηθεί με την BMW X1, ενώ θα λανσαριστεί ένα ακόμα μοντέλο, που θα τοποθετηθεί ανάμεσα στα XT5 και Escalade, με τη νέα XT5 να αναμένεται το 2021.
  
Του χρόνου θα ανανεωθεί η ATS, μετονομαζόμενη σε CT4, ενώ θα προσφέρεται σε sedan, coupe και cabrio αμάξωμα. Το νέο όνομα εκτός από το σεντάν θα μεταφερθεί στο κουπέ αλλά και στο κάμπριο. Στο πρώτο εξάμηνο του 2019 θα ανανεωθεί η CTS και θα αλλάξει το όνομά της σε CT5. Ένα χρόνο αργότερα θα εμφανιστεί η coupe έκδοση, ενώ στα τέλη της ίδιας χρονιά θα παρουσιαστεί το νέο μεγάλο SUV, η XT7/ΧΤ8, που θα βασίζεται σε μια διευρυμένη εκδοχή της πλατφόρμας της XT5.
 
Τέλος, στον πάγο μπήκε η Cadillac CT3, το μικρό sedan που θα είχε αντίπαλο τις Mercedes CLA και Audi A3 sedan, αλλά και η υπερπολυτελής ναυαρχίδα της εταιρείας, η CT8, που θα στόχευε την Mercedes S-Class.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center