Στην εικόνα βλέπετε την Terzo Millennio.

838 ίππους και υβριδική η νέα Aventador;

2.211 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2018)

Η προβολή που έλαβε η Aventador Superveloce Jota τελείωσε, ωστόσο η Lamborghini συνεχίζει να είναι στο προσκήνιο καθώς οι φήμες για την παρουσίαση ενός υβριδικού supercar ολοένα και «φουντώνουν».

Το νέο μοντέλο το οποίο αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης της Aventador επί του παρόντος είναι γνωστό ως το «LB48H» και θα αποτελεί το πρώτο αυτοκίνητο στην ιστορία της μάρκας που θα έχει ένα υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης. Και λέμε το πρώτο καθώς η Asterion που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το 2014 ήταν επίσης υβριδικό ωστόσο μιλάμε για ένα πρωτότυπο.
 
Το επερχόμενο μοντέλο πιστεύεται πως θα προσφέρει συνδυασμένη απόδοση 838 ίππων, που θα προέρχεται από ένα ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα που θα είναι υπεύθυνος για την προσφορά 789 αλόγων, ενώ τα υπόλοιπα 49 θα έρχονται μέσω το ηλεκτροκινητήρα. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η πληροφορία προέρχεται από έναν άνθρωπο που παρακολούθησε μία ιδιωτική παρουσίαση του αυτοκινήτου που έγινε στη Νέα Υόρκη.
Σε ότι αφορά την εξωτερική εμφάνιση το νέο supercar θα πάρει στοιχεία από την Terzo Millennio, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως γίνεται λόγος πως μόλις 63 μονάδες του συγκεκριμένου αυτοκινήτου θα κατασκευαστούν, προκειμένου να παραπέμπει στο έτος ίδρυσης της Lamborghini (1963), όπως έγινε και με την ειδική έκδοση της Aventador SVJ 63.
 
Να αναφέρουμε πως τον Ιούνιο η μάρκα διοργάνωσε μία ιδιωτική εκδήλωση στην Ιταλία και συγκέντρωσε συνολικά 200 υποψήφιους αγοραστές, ένας από τους οποίους γνωστοποίησε μέσω του Instagram την διαπίστευση εισόδου, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω. Τέλος να τονίσουμε πως η τιμή της νέας Lamborghini αναμένεται να είναι περίπου στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ.
   

SPRING SEAT
NISSAN