Με το BS η Lexus θέλει να εισχωρήσει στην κατηγορία των premium μικρομεσαίων

Με το BS η Lexus θέλει να εισχωρήσει στην κατηγορία των premium μικρομεσαίων

Το μικρότερο Lexus

(30/4/2009)

Στην κατηγορία των μικρομεσαίων φαίνεται ότι θέλει να εισχωρήσει η Lexus η οποία σύμφωνα με πηγές θα εξελίξει ανάλογο όχημα. Πρόκειται για τη σειρά BS που θέλει να τα βάλει στα ίσια με premium μοντέλα όπως η σειρά 1 της BMW ή η σειρά A-Class της Mercedes.

Έγκυρο στέλεχος της Toyota δήλωσε ότι η Lexus ενδιαφέρεται να εισχωρήσει στην κατηγορία των premium μικρομεσαίων μοντέλων. Το αυτοκίνητο θα αποτελεί αντίπαλο δέος για τις BMW 1 και Mercedes Α-Class, με αυτονόητα πολύ καλή κατασκευή και εξοπλισμό. Η Lexus θέλει να φτάσει τις 55.000 μονάδες το χρόνο, και ένα τέτοιο όχημα θα την βοηθήσει αφάνταστα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η φωτογραφία δεν αποτελεί την τελική μορφή του μοντέλου, αφού δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια πρόταση η οποία έχει επεξεργαστεί ψηφιακά. Αυτό που είναι άγνωστο είναι το αν θα υπάρξουν διαφορετικές εκδόσεις του μοντέλου, δηλαδή 3θυρη και cabrio ώστε να εισχωρήσει σε όλα τα μέτωπα του ανταγωνισμού.
Το μοντέλο θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του IS, καθώς και τη διάταξη του με τον κινητήρα να είναι τοποθετημένο εμπρός, και την κίνηση να μεταδίδεται πίσω. Η σειρά των BS θα διαθέτει πλήρη γκάμα τετρακύλινδρων βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων, ενώ το σίγουρο είναι ότι θα δούμε και υβριδική έκδοση με τη γνωστή τεχνολογία που εδώ και χρόνια χρησιμοποιεί η εταιρεία.
SEAT GNHSIA ANTALLAKTIKA
ETRANSIT VS ESPRINTER