Κάψανε λιγότερο από diesel

Fireball 2k 2.000 χλμ. περιπέτειας

Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/4/2010

Το Fireball 2k, η πενθήμερη περιηγητική εκδρομή από 28 Μαΐου έως 1 Ιουνίου, αποτελεί μια μοναδική περιπέτεια 2.000 περίπου χιλιομέτρων με πολυτελή αυτοκίνητα και συνδυάζει την οδηγική εμπειρία με την γνωριμία μερικών από των πιο όμορφων διαδρομών της χώρα μας.

 
Τα αυτοκίνητα ξεκινούν από την Αθήνα και ακολουθούν τη διαδρομή Καλαμάτα, Πάτρα, Ιωάννινα, Σέρρες, Καβάλα, Θεσσαλονίκη και καταλήγουν στην Αθήνα μέσω της Εθνικής Οδού.

Στη διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχει safety car, καθαρισμός των αυτοκινήτων από ειδικό συνεργείο στο τέλος κάθε ημέρας, δωρεάν ενδοεπικοινωνία μέσω κινητής τηλεφωνίας, καθώς και αποκλειστική χρήση mobile internet. Επιπλέον προσφέρονται Road Book, ασφαλιστική κάλυψη, το μεγαλύτερο κόστος των καυσίμων, σήμανση των οχημάτων με τα διακριτικά της διοργάνωσης και διακεκριμένοι χώροι στάθμευσης στους χώρους των events και των ξενοδοχείων.

Στις πόλεις όπου θα διανυκτερεύσει η αποστολή δηλαδή Καλαμάτα, Ιωάννινα, Σέρρες, Θεσσαλονίκη οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν ξεχωριστά events όπως party, συναυλίες ενώ προβλέπεται και είσοδος στο καζίνο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης. Στις παροχές συμπεριλαμβάνεται και η χρήση του αυτοκινητόδρομου των Σερρών.

Το κόστος ξεκινά από τα 2.500€ και φθάνει μέχρι τα 3.300€ ανάλογα με το δωμάτιο του ξενοδοχείου (5 αστέρων) και τον αριθμό των επιβατών σε κάθε αυτοκίνητο. Περιλαμβάνονται επίσης πρωινό και δείπνο.
Το Full Print του αυτοκινήτου κοστίζει 1.400€.

Οι αιτήσεις εγγραφής ξεκινούν την 1η Απριλίου και λήγουν στις 14 Μαΐου. Σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής η αξία των αυτοκινήτων (τιμή αγοράς) πρέπει να υπερβαίνει τα 70.000€ ενώ οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες και αφορούν μόνο 50 οχήματα.

Tags: JAGUAR XF