Η σειρά των ανανεωμένων Mini
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η σειρά των ανανεωμένων Mini

Μικρές αλλαγές για το Mini

(28/6/2010)

Οι νεότερες ανανεώσεις σχετικά με τη γκάμα των Mini, αφορούν στις εκδόσεις Cooper, Clubman και Convertible καθώς και το ταχύτερο John Cooper Works. Οι αλλαγές που έχουν γίνει περιλαμβάνουν βελτιώσεις στον εξωτερικό τομέα, καθώς και πιο αποδοτικούς αλλά και οικονομικούς πετρελαιοκινητήρες.

Εξωτερικά λοιπόν το ανανεωμένο Mini θα έχει, επανασχεδιαμένη μάσκα και καπό ώστε να απορροφά καλύτερα την πρόσκρουση με πεζό, αλλά και να προστατεύει πιο αποτελεσματικά το ανθρώπινο σώμα, ενώ στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα θα υπάρχουν δύο εισαγωγές που κατευθύνουν τον αέρα στο σύστημα πέδησης. Εμπρός τα φώτα διαθέτουν την τεχνολογία «Adaptive Headlights» που τα περιστρέφει ανάλογα με την κλίση του τιμονιού, καθώς και προαιρετικά φώτα Xenon, ενώ πίσω έχουμε φώτα τεχνολογίας LED. Το νέο Mini θα έχει νέους χρωματισμούς καθώς και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου. Οι χρωματισμοί είναι οι: British Racing Green, Spice Orange, Eclipse Grey και Ice Blue, ενώ θα υπάρχουν και τρεις νέοι συνδυασμοί χρωμάτων με τα ονόματα Rally, Classic και Scene. Εσωτερικά έχουμε επανασχεδιασμένα χειριστήρια για τα συστήματα ήχου, και κλιματισμού, καθώς και νέο σύστημα ήχου που αναπαράγει αρχεία MP3, έχει σύνδεση AUX IN, hands free τεχνολογίας Bluetooth, καθώς και σύνδεση USB.

Το εσωτερικό έχει νέο ηχοσύστημα, νέο σύστημα πλοήγησης και ανανεωμένους διακόπτες

Το εσωτερικό έχει νέο ηχοσύστημα, νέο σύστημα πλοήγησης και ανανεωμένους διακόπτες

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Από πλευράς κινητήρων η γκάμα ανανεώνεται με βελτιωμένους πετρελαιοκινητήρες που προσφέρουν καλύτερη απόδοση και την ίδια στιγμή μικρότερη κατανάλωση. Έτσι οι εκδόσεις Mini One D και Mini Cooper D με 90 και 112 ίππους αντίστοιχα θα έχουν κατανάλωση στα 3,8 λίτρα/100 χιλιόμετρα και ρύπους CO2 στα 99 γρ./χιλιόμετρο. Και τα δύο σύνολα πετρελαίου έχουν χωρητικότητα στα 1,6 λίτρα τηρούν τις προδιαγραφές ρύπων EURO 5, είναι τεχνολογίας common rail, και διαθέτουν φίλτρα σωματιδίων. Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του θα γίνει στην έκθεση του Παρισιού στις 18 Σεπτεμβρίου.
AUTOFIT PASXA
4green