• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το νέο Orlando αποτελεί την πρώτη προσπάθεια της Chevrolet στα 7θέσια πολυμορφικά, επί ευρωπαϊκού εδάφους

Ο βενζινοκινητήρας θα είναι 1,8 λίτρων και 141 ίππων, και ο πετρελαιοκινητήρας θα αποδίδει 131 ή 163 ίππους, ανάλογα με την έκδοση

Τέσσερις πρεμιέρες για τη Chevrolet

Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/8/2010

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά τέσσερις παγκόσμιες πρεμιέρες μας ετοιμάζει η Chevrolet για το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Εκτός λοιπόν από τα μοντέλα παραγωγής της, θα παρουσιάσει και το Chevrolet Orlando, το νέο Chevrolet Aveo, το νέο Chevrolet Captiva, και την πεντάθυρη έκδοση του Chevrolet Cruze.

 
Η μια από τις τέσσερις πρεμιέρες της Chevrolet στο Παρίσι, και η πρώτη προσπάθεια της εταιρείας ώστε να εισχωρήσει στην κατηγορία των 7θέσιων πολυμορφικών, επί ευρωπαϊκού εδάφους ακούει στο όνομα Orlando. Βασισμένο στο concept που παρουσιάστηκε το 2008, το Orlando είναι ικανό να φιλοξενήσει έως και 7 επιβάτες με τους πολύ καλούς του χώρους, ενώ από πλευράς εμφάνισης δεν κρύβει τη συγγένεια του με την κατηγορία crossover προσφέροντας έτσι τα καλύτερα στοιχεία των δύο κατηγοριών.
Tο Orlando θα παρουσιαστεί με δύο κινητήρες, έναν βενζίνης και έναν πετρελαίου. Ο πρώτος θα είναι χωρητικότητας 1,8 λίτρων με απόδοση 141 ίππους, και ο δίλιτρος πετρελαιοκινητήρας θα έχει δύο διαβαθμίσεις στους 131 και 163 ίππους. Ανάλογα με την έκδοση το αυτοκίνητο θα μπορεί να φιλοξενήσει ζάντες μεγέθους από 16 έως και 18 ίντσες. Σύμφωνα πάντως με τις δηλώσεις του προέδρου της Chevrolet Ευρώπης, Wayne Brannon έχουμε ακόμη πολλά να περιμένουμε από την εταιρεία, αφού: «Το νέο Orlando MPV ξεκινά ένα φιλόδοξο σχέδιο παρουσίασης επτά νέων προϊόντων στην Ευρώπη μέσα στους 15 επόμενους μήνες». Η παραγωγή του αυτοκινήτου θα αρχίσει τον Οκτώβριο, και η διάθεση του στην Ευρωπαϊκή αγορά θα ξεκινήσει στις αρχές του 2011.