Αποκάλυψη για την ανανεωμένη C-Class!

(23/12/2010)

Σε μόλις λίγες ημέρες, και πιο συγκεκριμένα τον Ιανουάριο στην έκθεση του Ντιτρόιτ η γερμανική εταιρεία θα μας παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση του πιο καλοπουλημένου της σεντάν: της C-Class. Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες μαζί με τα νέα στοιχεία μόλις δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Η ανανεωμένη Mercedes C-Class

H διάθεση της στην Ευρωπαϊκή αγορά θα αρχίσει από τον Ιανουάριο του 2011

H διάθεση της στην Ευρωπαϊκή αγορά θα αρχίσει από τον Ιανουάριο του 2011

To μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του Ντιτρόιτ τον επόμενο μήνα

To μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του Ντιτρόιτ τον επόμενο μήνα

Εσωτερικά η αναβαθμισμένη εικόνα θυμίζει τα πιο μεγάλα μοντέλα της φίρμας (S-Class)

Εσωτερικά η αναβαθμισμένη εικόνα θυμίζει τα πιο μεγάλα μοντέλα της φίρμας (S-Class)

  • Η ανανεωμένη Mercedes C-Class
  • H διάθεση της στην Ευρωπαϊκή αγορά θα αρχίσει από τον Ιανουάριο του 2011
  • To μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του Ντιτρόιτ τον επόμενο μήνα
  • Εσωτερικά η αναβαθμισμένη εικόνα θυμίζει τα πιο μεγάλα μοντέλα της φίρμας (S-Class)
Στο σχετικό δελτίο τύπου η εταιρεία αναφέρει ότι το ανανεωμένο αυτοκίνητο θα φέρει βελτιώσεις σε ούτε λίγο ούτε πολύ, 2.000 σημεία! Ξεκινώντας από το αισθητικό κομμάτι, η ανανέωση γίνεται πιο αισθητή στο εμπρός και πίσω μέρος της C-Class, με νέα φωτιστικά σώματα και νέους προφυλακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι η καλύτερη αεροδυναμική αντίσταση 0,26 cd, για την οποία η Mercedes αναφέρει ότι θα είναι η κορυφαία στην κατηγορία! Εμπρός τα φώτα θα είναι bi-xenon (ανάλογα με την έκδοση) ενώ τα φώτα ημέρας που βρίσκονται ακριβώς από κάτω είναι τεχνολογίας LED, όπως άλλωστε θα είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Εσωτερικά έχουμε ελαφρώς διαφοροποιημένη κεντρική κονσόλα, ενώ στο επάνω μέρος του ταμπλό την παράσταση κλέβει η μεγάλη οθόνη που θα φιλοξενεί και σύστημα πλοήγησης καθώς και πρόσβαση στο διαδίκτυο (ανάλογα με την έκδοση), η οποία αποτελεί συνέχεια του σώματος που καλύπτει τον πίνακα οργάνων, όπως δηλαδή συμβαίνει και στα μεγαλύτερα μοντέλα της φίρμας (CLS, S-Class κ.λ.π.). Επίσης έχουμε σε πολλά σημεία νέα χειριστήρια και περισσότερη χρήση χρωμίου από πριν, νέους αεραγωγούς για το σύστημα κλιματισμού, καθώς και επανασχεδιασμένο δερμάτινο τιμόνι τριών ακτινών.

Το αυτοκίνητο θα φέρει ανανεωμένο αυτόματο κιβώτιο 7G-Tronic Plus, ενώ συνολικά η γκάμα θα περιλαμβάνει 11 εκδόσεις με την ιπποδύναμη να ξεκινά από τους 120 ίππους και να φτάνει έως τους 306 ίππους. Σε κάθε περίπτωση η Mercedes αναφέρει ότι η οικονομία καυσίμου στους αναβαθμισμένους κινητήρες θα φτάνει έως και το εκπληκτικό 31%. Τέλος, μερικά από τα ηλεκτρονικά συστήματα με τα οποία θα εξοπλίζεται το ανανεωμένο αυτοκίνητο, είναι τα: Attention Assist, Adaptive Highbeam Assist, Park Assist με λειτουργία Parktronic, Lane Keeping Assist και Blind Spot Assist.

Το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο για την Ευρωπαϊκή αγορά από τον Ιανουάριο του 2011.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
test center