Η ανανεωμένη C63 AMG
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η ανανεωμένη C63 AMG

Η ανανεωμένη Mercedes C63 AMG!

(28/1/2011)

Μετά την ανανεωμένη C-Class που έκανε το ντεμπούτο της στην έκθεση του Ντιτρόιτ, σειρά έχει η ταχύτερη εκδοχή της, την οποία θα δούμε επίσημα σε περίπου ένα μήνα στην έκθεση της Γενεύης. Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες διέρρευσαν μόλις σήμερα και ήδη κάνουν το γύρω του κόσμου.

Όπως και στην ανανεωμένη C-Class, έτσι και στη νέα C63 AMG θα έχουμε όλες τις εξωτερικές αλλαγές, όπως την ανανεωμένη μάσκα με τα νέα φωτιστικά σώματα, καθώς και φώτα ημέρας, ενώ πίσω θα κάνουν την εμφάνιση τους φανοί τεχνολογίας LED.

Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης

Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στον τομέα του μηχανικού συνόλου, τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι οι Γερμανοί επέλεξαν να διατηρήσουν τον ατμοσφαιρικό V8 των 6,2 λίτρων με την απόδοση να παραμένει στους 457 ίππους και τα 600 Nm ροπής. Για τους πιο απαιτητικούς πάντως θα διατίθεται και πακέτο αναβάθμισης (από το 2012) που θα ανεβάζει την ιπποδύναμη στους 487 ίππους και θα καταργεί τον ηλεκτρονικό κόφτη της τελικής ταχύτητας που την περιορίζει στα 250 χ.α.ω. επιτρέποντας στην C63 AMG να φτάνει έως τα 280 χ.α.ω. Στο πακέτο αυτό θα περιλαμβάνονται επίσης κόκκινες δαγκάνες στο σύστημα πέδησης, και η διακριτική αεροτομή στο πίσω μέρος που είναι από ανθρακόνημα.

Η ιπποδύναμη και η ροπή θα περνούν στον πίσω άξονα μέσω του ανανεωμένου αυτόματου κιβωτίου Speedshift MCT 7 σχέσεων που θα τη βοηθά να επιτυγχάνει έως και 10% χαμηλότερη κατανάλωση σε σχέση με την έκδοση που αντικαθιστά. Έτσι αυτή υπολογίζεται στα 12 και 12,3 λίτρα/100 χιλιόμετρα, ενώ τα 0-100 χ.α.ω. επίσης υπολογίζονται σε 4,5 και 4,6 δλ. για την σεντάν και την s/w έκδοση αντίστοιχα. Οι αντίστοιχοι χρόνοι για το πακέτο αναβάθμισης θα είναι τα 4,4 και 4,5 δλ. Τέλος, η διάθεση της C63 AMG στην αγορά θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2011.
Mercedes
moto