Lexus LS 600h

Lexus LS 600h

Ο Πρίγκιπας του Μονακό προτιμά Lexus

(7/4/2011)

Η Lexus Europe με ιδιαίτερη χαρά ανακοίνωσε ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος ΙΙ του Μονακό τίμησε την εταιρία επιλέγοντάς την ως Επίσημο Προμηθευτή της Αυτού Εξοχότητάς του. Επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή του σε λύσεις πιο φιλικές προς το περιβάλλον, ο Πρίγκιπας δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει ένα υβριδικό Lexus στο γάμο του

Ο απόλυτος μονάρχης του Μονακό δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε καινοτόμες λύσεις που ωφελούν το περιβάλλον και προάγουν τη βιώσιμη ανάπτυξη σε όλο τον κόσμο, ενώ το 2006 ίδρυσε το Ίδρυμα Prince Albert II of Monaco. Το Ίδρυμα υποστηρίζει πάνω από 150 projects με θέμα την περιβαλλοντική εξέλιξη και την προστασία ειδών υπό εξαφάνιση λόγω της κλιματικής αλλαγής. Επίσης παρέχει υποστήριξη στη διαχείριση νερού στις αναπτυσσόμενες περιοχές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Πρόσφατα, ο Πρίγκιπας προσδιόρισε τη στρατηγική κατεύθυνση του Πριγκιπάτου στον τομέα της βιώσιμης μετακίνησης και ζήτησε από την κυβέρνησή του την εκπόνηση ενός προγράμματος με έμφαση στα μέσα μεταφοράς αντιρρυπαντικής τεχνολογίας. Αυτό το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί την επόμενη δεκαετία.

Διαθέτοντας μία προηγμένη, πλήρως υβριδική τεχνολογία, που επιτυγχάνει κορυφαίες περιβαλλοντικές επιδόσεις και χαμηλά επίπεδα εκπομπών CO2, η Lexus χαίρεται που θα συμβάλλει στους στόχους του Ηγέτη του Μονακό και που θα βοηθήσει να αναδειχθεί το Πριγκιπάτο σε διεθνές πρότυπο στον τομέα της βιώσιμης μετακίνησης.
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN