Το πρώτο σκίτσο της ειδικής έκδοσης του Mini που θα δημοπρατηθεί με τα έσοδα να διατίθενται κατά του Aids, από τον οργανισμό Life Ball

Οι δίδυμοι αδελφοί και σχεδιαστές Dean και Dan Caten, της γνωστής εταιρείας DSQUARED²

Ένα Mini για καλό σκοπό!

Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/5/2011

Μια νέα συνεργασία μόλις ξεκίνησε με τη Mini και τους σχεδιαστές του οίκου DSQUARED². Τα δίδυμα αδέλφια από τον Καναδά μόλις παρουσίασαν τα σκίτσα της έκδοσης που θα παρουσιάσουν επίσημα στο τέλος του μήνα, η οποία θα δοθεί σε πλειστηριασμό με τα έσοδα να πηγαίνουν στον οργανισμό κατά του Aids, «Life Ball 2011».

 
Για 11η φορά η Mini στηρίζει τον οργανισμό κατά του Aids, Life Ball. Φέτος οι σχετικές εκδηλώσεις που γίνονται κάθε χρόνο, θα λάβουν χώρα στη Βιέννη ξεκινώντας στις 21 Μαϊου. Εκεί θα βρίσκεται και το μοναδικό δημιούργημα των δίδυμων αδελφών Dean και Dan Caten από τον Καναδά, πιο γνωστών και ως DSQUARED². Οι DSQUARED² θα παρουσιάσουν μια ειδική έκδοση του Mini που θα βασίζεται στο Cooper S, και θα ονομάζεται «Red Mudder» λόγω των σκληροτράχηλων χαρακτηριστικών της όπως ο εμπρός προφυλακτήρας, οι ράγιες οροφής, καθώς και οι προστασίες περιμετρικά του αμαξώματος, ενώ η εμφάνιση δείχνει σημάδια επιρροής ακόμη και από την αγωνιστική έκδοση του Mini Countryman που παίρνει μέρος στο WRC!

Tags: MINI MINI 3d