4 φωτογραφίες »

Νέο Fiat 500X Lounge: Κάντε μοναδική κάθε διαδρομή σας

51.392 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2020)

Το νέο Fiat 500X Lounge βάζει χρώμα στις αστικές μετακινήσεις σας, αλλά και τις εξορμήσεις στην εξοχή με το μοναδικό του στυλ, τα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα και το σύγχρονο και πρακτικό εσωτερικό του. Ανακαλύψτε τη νέα έκδοση Lounge που συνδυάζει μοναδικά το αυθεντικό στιλ της οικογένειας 500 και το κορυφαίο value for money!

Με στυλ… μοναδικό
Το crossover Fiat 500X Lounge διαθέτει μοναδικό στυλ και ξεχωρίζει γιατί συνδυάζει τον περιπετειώδη χαρακτήρα ενός SUV με την πρακτικότητα ενός πολυμορφικού αυτοκινήτου, με τον καλύτερο τρόπο. Ποτέ άλλοτε δεν είχε συνυπάρξει τόσο αρμονικά ο ρετρό σχεδιασμός με τα σύγχρονα αισθητικά στοιχεία όπως συμβαίνει στο νέο Fiat 500X Lounge. Τo μυώδες και δυναμικό προφίλ συνδυάζει παράλληλα και εκλεπτυσμένα χαρακτηριστικά, όπως είναι τα LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, διαμορφώνοντας έτσι ένα εντυπωσιακό και κομψό κόμπακτ crossover, σημείο αναφοράς για τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Ξεχωριστό και στο εσωτερικό του
Το εσωτερικό του νέου Fiat 500X Lounge είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει ευχάριστες και άνετες μετακινήσεις στους επιβάτες του. Διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό και high-tech στοιχεία, με το σύστημα infotainment UconnectTM με οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας 7 ιντσών να προσφέρει πλήρη συνδεσιμότητα με smartphones. Η εικόνα του συμπληρώνεται από την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής του αλλά και τις πρακτικές λύσεις που ενσωματώνει, ενώ οι χώροι του και σε αυτή την έκδοση είναι από τους μεγαλύτερους που μπορεί να «βρει» κανείς στην κατηγορία, με χώρο αποσκευών 350 λίτρων.

Πλούσιο και σε εξοπλισμό...
H έκδοση Lounge του Fiat 500X προσφέρει πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ζάντες αλουμινίου, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών και δυνατότητα mirroring με Apple και Android συσκευές,  πίνακα οργάνων με οθόνη TFT 3,5 ιντσών, αισθητήρες φώτων και βροχής, Cruise control, σύστημα αναγνώρισης οδικών σημάτων, υποβοήθηση διατήρησης πορείας, φώτα ημέρας LED, καλύμματα καθρεφτών στο χρώμα του αμαξώματος, εμπρός υποβραχιόνιο και βέβαια όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες.  

Με ασυναγώνιστη τιμή και με ισχυρούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου
Η έκδοση Lounge του Fiat 500X, κοστίζει από 17.690 ευρώ και διατίθεται με κινητήρες βενζίνης turbo FireFly 1,0 λτ. και 1,3 λτ. με απόδοση 120 και 150 ίππων αντίστοιχα, αλλά και με το νέο MultiJet κινητήρα πετρελαίου των 1,6 λτ. με 120 ίππους. Oι εκδόσεις Lounge με τους κινητήρες 1,3 λτ. και 1,6 MJT, εφοδιάζονται προαιρετικά με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT των 6 σχέσεων. Το πλήρες πακέτο εξοπλισμού, το ξεχωριστό στιλ και η εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή καθιστούν το 500Χ Lounge κουφαία επιλογή στην κατηγορία των συμπαγών SUV.

VW LEASEPRO
RENAULT