• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η βασικότερη αισθητική διαφορά στο ανανεωμένο Kia Venga είναι η μεγέθυνση της γρίλιας της μάσκας του, ενώ τοποθετήθηκαν και φώτα ημέρας LED.

Το ανανεωμένο Venga θα διατίθεται με ζάντες νέας σχεδίασης, διάστασης 16 και 17 ιντσών.

Το ανανεωμένο Kia Venga θα διατίθεται προαιρετικά με θερμαινόμενο τιμόνι, αλλά και με το νέας γενιάς σύστημα infotainment το οποίο διαθέτει 7άρα οθόνη, στην οποία απεικονίζεται η κάμερα οπισθοπορείας.

Πίσω, υπάρχει μια οριζόντια λωρίδα χρωμίου, η οποία ενώνει τα δύο φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED.

Αέρας ανανέωσης για το Kia Venga

4.808 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/9/2014

Με πιο δυναμική εμφάνιση, φώτα LED και πλουσιότερα εξοπλισμένο εσωτερικό, το μικρό MPV της Kia, το Venga, θα αρχίσει την εμπορική του «σταδιοδρομία» στις αρχές του 2015, μαζί με το επίσης ανανεωμένο Rio.

 
Η βασικότερη αισθητική διαφορά στο ανανεωμένο Kia Venga είναι η μεγέθυνση της γρίλιας της μάσκας του, ενώ το λογότυπο της εταιρείας επανατοποθετήθηκε στο καπό. Το κάτω τμήμα της γρίλιας άλλαξε επίσης, ενώ τοποθετήθηκαν και φώτα ημέρας LED. Πίσω, υπάρχει μια οριζόντια λωρίδα χρωμίου, η οποία ενώνει τα δύο φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED. Το ανανεωμένο Venga θα διατίθεται με ζάντες νέας σχεδίασης, διάστασης 16 και 17 ιντσών.

Οι αλλαγές συνεχίζονται και στο εσωτερικό, εκεί όπου έχει τοποθετηθεί σκουρότερος μεταλλικός διάκοσμος συνδυαζόμενος με ανοιχτόχρωμα στοιχεία. Η σχεδίαση της κεντρικής κονσόλας έχει αλλάξει, ενώ υπάρχουν και δύο νέες επενδύσεις καθισμάτων. Το ανανεωμένο Kia Venga θα διατίθεται προαιρετικά με θερμαινόμενο τιμόνι, αλλά και με το νέας γενιάς σύστημα infotainment το οποίο διαθέτει 7άρα οθόνη, στην οποία απεικονίζεται η κάμερα οπισθοπορείας.

Αλλαγές σε τεχνικά στοιχεία δεν υπάρχουν, με το ανανεωμένο Kia Venga να αρχίζει την εμπορική του «σταδιοδρομία» στις αρχές του επόμενου έτους, μαζί με το επίσης ανανεωμένο Kia Rio.