¶νδρας στην Κίνα είπε να αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο και το έκανε με τον πιο εμφατικό τρόπο.

Αγόρασε αμάξι με κέρματα (+vid)

2.177 Επισκέψεις στο άρθρο (4/6/2019)

¶νδρας στην Κίνα είπε να αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο και το έκανε με τον πιο εμφατικό τρόπο. Ποιος ήταν αυτός; Να πληρώσει περίπου το ήμισυ του συνολικού κόστους με κέρματα!

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η South China Morning Post, δημοσιεύοντας μάλιστα και ένα βίντεο στο οποίο φαίνονται οι άνθρωποι της αντιπροσωπείας να έχουν καθίσει στο πάτωμα και να μετρούν κέρμα-κέρμα, μετά την πραγματικά απίστευτη κίνηση του κινέζου πελάτη τους.
 
Για να γίνουν πιο αντιληπτά τα μεγέθη των ποσών, σύμφωνα με το δημοσίευμα το αυτοκίνητο είχε αξία περίπου 25.500 ευρώ και ο άνδρας έφτασε στην αντιπροσωπεία με 66 σακούλες γεμάτες κέρματα, τα οποία μετά από το μέτρημα βρέθηκε πως αντιστοιχούσαν συνολικά σε περίπου 16.500 ευρώ.
 
Oι εργαζόμενοι στην αντιπροσωπεία χρειάστηκαν τρεις μέρες για να μετρήσουν τα κέρματα και όπως μπορούμε να δούμε δεν ήταν ένας και δυο που απασχολήθηκαν, αλλά πολλοί παραπάνω. Το καλό της όλης υπόθεσης είναι πως αυτό δεν συνέβη με το υπόλοιπο μέρος των χρημάτων, το οποίο δόθηκε με εντολή ηλεκτρονικής πληρωμής.
 
Δεν ξέρουμε αν οι άνθρωποι της αντιπροσωπείας έχουν αντιμετωπίσει αντίστοιχο περιστατικό, όμως το σίγουρο είναι πως θα κάνουν πολύ καιρό να το ξεχάσουν.
 

AUTOFIT PASXA
vw