Ακόμα και αν τα καταφέρει, θα είναι ένα αυτοκίνητο με ελαττωματική πλατφόρμα.

Χωρίς να το πολυσκεφτεί την αγόρασε για ούτε 1.000 ευρώ.

Χωρίς να το πολυσκεφτεί την αγόρασε για ούτε 1.000 ευρώ.

Aγόρασε καμένη Lambo για να την «αναβιώσει»

5.521 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2018)

Σκληρή δουλειά περιμένει αυτόν εδώ τον φίλο που αγόρασε ό,τι απέμεινε από μια Murcielago στην προσπάθεια του να της δώσει την παλιά της δόξα.

Οι περισσότεροι φίλοι της αυτοκίνησης έχουν από μικροί στο δωμάτιο τους αφίσες από διάφορα supercars και wallpapers από γρήγορα αυτοκίνητα στο κινητό τους ενώ έχουν όνειρο τους να αποκτήσουν κάποια στιγμή το δικό τους «εξωτικό» μοντέλο.

Την δική του προσπάθεια για να πάρει στην κατοχή του ένα τέτοιο μοντέλο έκανε ένας γνήσιος petrolhead, όταν έπεσε στην αντίληψη του η πώληση μιας καμένης Lamborghini Μurcielago. Χωρίς να το πολυσκεφτεί την αγόρασε για ούτε 1.000 ευρώ και άρχισε να κάνει τις προετοιμασίες για να μπορέσει να της δώσει την παλιά της δόξα. Ο ίδιος είπε: «H πρώτη μου εντύπωση από το αυτοκίνητο ήταν, παρά τα όσα βλέπετε, αρκετά θετική. Ήταν λιγότερο κατεστραμμένη από ό, τι περίμενα να είναι. Η ζημιά που προκλήθηκε από τη φωτιά ξεκίνησε από την καμπίνα και δεν έκανε μεγάλες καταστροφές στην πλατφόρμα του, άρα δεν θα είναι δύσκολο να φτιαχτεί». Όπως τόνισε στην συνέχεια, τα καλώδια και η μπαταρία του αυτοκινήτου έχουν μείνει ανέπαφα, όμως η δουλειά που πρέπει να γίνει έχει ακόμα πολύ δρόμο.
 
Μάλιστα, ο φίλος φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να δικαιωθεί και να ανακατασκευάσει την Murcielago, παρά τις συμβουλές των φίλων του που του λένε ότι, όχι μόνο είναι κάτι που μπορεί να του «αδειάσει» το πορτοφόλι, αλλά και ότι ακόμα και αν τα καταφέρει, θα είναι ένα αυτοκίνητο με ελαττωματική πλατφόρμα που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για την υγεία του σε ενδεχόμενο τρακαρίσματος.

Εσείς τι λέτε; Θα το επιχειρούσατε;

Mercedes
moto