Χρησιμοποιώντας λοιπόν το τηλεχειριστήριο του οχήματος, ήταν σε θέση να το οδηγήσει σε ένα κατάστημα σχεδόν 400 μέτρα μακριά από το σπίτι της.

Τηλεκατευθυνόμενο «γειώνει» τον κοροναϊό (+vid)

2.612 Επισκέψεις στο άρθρο (13/2/2020)

Μία γυναίκα που είναι κλεισμένη στο σπίτι της στην Κίνα λόγω του κοροναϊού, θέλησε να προμηθευτεί τρόφιμα, χωρίς φυσικά να βγει έξω. Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα έδωσε ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο, με το εγχείρημα της κυρίας να είναι άκρως επιτυχημένο.


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από ξένα μέσα, η γυναίκα αυτή προσάρτησε δύο κάμερες πάνω στο αυτοκίνητο για να μπορεί να βλέπει τη διαδρομή που ακολουθεί το αυτοκίνητο, αλλά και ένα μικρό τρέιλερ πίσω, για να υπάρχει χώρος αποθήκευσης για τα τρόφιμα.
 
Χρησιμοποιώντας λοιπόν το τηλεχειριστήριο του οχήματος, ήταν σε θέση να το οδηγήσει σε ένα κατάστημα σχεδόν 400 μέτρα μακριά από το σπίτι της. Μάλιστα είχε φροντίσει να γράψει τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου, ώστε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της αλλά και να την χρεώσει ηλεκτρονικά για την αγορά.
 
Όταν το αυτοκίνητο επέστρεψε στο διαμέρισμα η γυναίκα το απολύμανε και στη συνέχεια παρέλαβε τα τρόφιμα. Αξίζει να σημειωθεί πως το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα στην πόλη Jinan στην επαρχία Shandong της Κίνας, περίπου 850 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη Wuhan που είναι το επίκεντρο δράσης το κοροναϊού ή COVID-19 (Corona Virus Disease 1) όπως είναι η νέα επίσημη ονομασία του.
 
Δείτε το σχετικό βίντεο
 

peugeot
NISSAN