Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Citroen AMI Vs SEAT MO: 4τροχο gadget ή scooterάκι;

Citroen AMI Vs SEAT MO: 4τροχο gadget ή scooterάκι;

33.880 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2022)

Ποιο από τα δύο σου θα σου έκανε περισσότερο κλικ, αν είχες έως 7 χιλιάρικα να διαθέσεις; Το ηλεκτρικό 4τροχο gadget της Citroen, το AMI που οδηγείται από τα 16, ή το ηλεκτρικό σκούτερ της SEAT, το ΜΟ; Η θα έψαχνες κάποιο μεταχειρισμένο;

Mεγάλη Digital Έκθεση Αυτοκινήτου!
Kαίνε τα μισά!
Βρες λύσεις στην ακρίβεια. Με 1 κλίκ >>

Το ιδανικό όχημα πόλης και οι ανταγωνιστές του!

Η αυτοκίνηση αλλάζει και νέες λύσεις κινητικότητας έρχονται στο προσκήνιο ανατρέποντας όλα όσα παραδοσιακά γνωρίζαμε τις προηγούμενες δεκαετίες. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτό, έχει φυσικά η ηλεκτροκίνηση που έδωσε τη δυνατότητα στους κατασκευαστές να αναπτύξουν νέες λύσεις, με πιο «πράσινα» χαρακτηριστικά και οικονομικότερες ως προς το κόστος χρήσης και κατοχής.

Μία τέτοια επιλογή είναι το Citroen AMI που κοστίζει από 6.500 ευρώ με την κρατική επιδότηση και αν είσαι κάτω από 29 ετών η τιμή πέφτει στα 5.500 ευρώ, καθώς και το ηλεκτρικό Scooter της SEAT με τιμή στα 7 χιλιάδες ευρώ. Πρόκειται δηλαδή  για δύο επιλογές νιόφερτες για τα δικά μας ήθη. «Μπορούν βέβαια να προσελκύσουν το ελληνικό κοινό;»,  είναι η ερώτηση. Για αυτό, δεν είναι κακό να δούμε και τι εναλλακτικές υπάρχουν σε αυτά τα χρήματα. Φυσικά, μιλάμε αποκλειστικά για μεταχειρισμένο όχημα, όπου ψάχνοντας σε αγγελίες, κοντά στα 7.000 ευρώ θα δούμε αρκετές σε μοντέλα της μίνι και της μικρής κατηγορίας με χρονολογία από το 2015 έως το 2017. Δηλαδή μιλάμε για μια γενιά πίσω αυτοκίνητα και με μπόλικες δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα στο κοντέρ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Citroen Ami, το 2CV του 2022

Πρακτικό και για δύο επιβάτες

Γεμίζει σε 3 ώρες και κάνει 70 χλμ.

ΜΟ το σκούτερ με αυτονομία 120 χλμ. και όπισθεν

Τι κερδίζω και τι χάνω;

Η γνώμη μας

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Διαβάστε περισσότερα για το CITROEN AMI