3 φωτογραφίες »

Αγοράζεις Ford με 0% επιτόκιο & 8 χρόνια εγγύηση

8.625 Επισκέψεις στο άρθρο (23/5/2020)

Το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «MyFord 0» της εταιρείας προσφέρει μηδενικό επιτόκιο και 8 χρόνια εγγύηση, ενώ συνδυάζεται με όλες τις τρέχουσες προσφορές για τα Fiesta, Focus και EcoSport. Αναλυτικά 3 παραδείγματα αγοράς.


Η ελληνική αντιπροσωπεία της Ford προσφέρει ευνοϊκούς όρους αγοράς με μηδέν έγνοιες για την απόκτηση του αγαπημένου σας αυτοκινήτου, χάρη στην εργοστασιακή 8ετή εγγύηση και το προνόμιο του μηδενικού επιτοκίου που εξασφαλίζει στους καταναλωτές η Ford Finance με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «MyFord 0». Το νέο αυτό πρόγραμμα διατίθεται για τα μοντέλα EcoSport, Fiesta και Focus και μεγιστοποιεί το όφελος αγοράς αφού συνδυάζεται με τα ισχύοντα προωθητικά προγράμματα της Ford Motor Ελλάς.

Με επιτόκιο 0% και χωρίς επιπλέον εισφορά
, το πρόγραμμα χρηματοδότησης MyFord 0 της Ford Finance εξασφαλίζει μηδενικούς τόκους για επιλεγμένες εκδόσεις των τριών μοντέλων που προαναφέραμε και θα αγοραστούν έως και τις 30 Ιουνίου. Επιπλέον, η Ford προσφέρει την 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect με την οποία προσφέρονται τα EcoSport, Fiesta και Focus στην ελληνική αγορά, αποτελώντας ένα ακόμα ισχυρό πλεονέκτημα σε όσους επιθυμούν να συμβιώσουν απροβλημάτιστα με το νέο τους αυτοκίνητο για πολλά χρόνια. Ας τα βάλουμε όμως κάτω με χαρτί και μολύβι...  

Τρία παραδείγματα αγοράς με το πρόγραμμα «MyFord 0»
  • Ford EcoSport 1,0 Connected 100 PS: Η συνολική αξία του αυτοκινήτου ορίζεται στις 16.171 ευρώ και η μηνιαία δόση στα 202 ευρώ, εφόσον προκαταβάλλει κανείς 6.469 ευρώ. Το ποσό της χρηματοδότησης φτάνει τις 9.702 ευρώ με διάρκεια χρηματοδότησης 4 χρόνια (48 μήνες), ενώ το ετήσιο επιτόκιο είναι μηδενικό.
  • Ford Fiesta 1,0 Titanium 125 PS: Το μικρό της φίρμας σε αυτή την έκδοση κοστίζει 15.662 ευρώ και η μηνιαία δόση φτάνει περίπου στα 196 ευρώ με προκαταβολή 6.265 ευρώ. Η χρηματοδότηση με 0% επιτόκιο αγγίζει τις 9.397 ευρώ με διάρκεια 4 χρόνια.
  • Ford Focus 1,0 Business 125 PS: Το μικρομεσαίο χάτσμπακ της Ford τιμάται στις 19.044 ευρώ. Με προκαταβολή 7.618 ευρώ θα χρειαστεί να πληρώνετε το μήνα 238 ευρώ για 4 χρόνια, ενώ το ποσό της χρηματοδότησης ορίζεται στις 11.426 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση το ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο παραμένει μηδενικό.

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Kalitero aytokinito
top5