• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η νέα έκδοση Sportwagon της νέας Alfa Romeo Giulia θα διαθέτει και QV εκδοχή συνδυάζοντας την πρακτικότητα με το δυναμισμό (ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα).

Scoop: Alfa Romeo Giulia Sportswagon

Διαβάστηκε από 4824 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/2/2017

To 2017 θα δούμε στην γκάμα της Alfa Romeo Giulia και την Sportswagon έκδοσή της, η οποία στην έκδοση QV θα αποτελέσει ένα από τα πιο σπορ στέισον της ιστορίας.

 
Από τη γκάμα της Giulia δεν θα μπορούσε να λείψει και η έκδοση Sportwagon, η οποία θα συνοδέψει τη σεντάν έκδοση από την επόμενη χρονιά. Εξάλλου αυτή τη στιγμή η κατηγορία των estate αμαξωμάτων καταλαμβάνουν το 42% των πανευρωπαικών πωλήσεων της κατηγορίας premium μεσαίων μοντέλων.

Η νέα Alfa Romeo Giulia Sportwagon θα έρθει λοιπόν το 2017 για να αποτελέσει την πιο πρακτική επιλογή στη γκάμα με αμάξωμα τύπου στέισον και πιο εκμεταλλεύσιμο πορτ-μπαγκάζ.
Σχεδιαστικά, οι κατάσκοποί μας αποκαλύπτουν ότι παρά το στέισον αμάξωμά της η Giulia Sportwagon θα διατηρήσει μια σπορτίφ παρουσία, με το τράβηγμα της οροφής προς τα πίσω να γίνεται με τέτοιον τρόπο ώστε το μοντέλο να παραμένει σε ένα μοντέλου τύπου Sportback, παρά σε ένα παραδοσιακό στέισον. Παράλληλα θα διαθέτει ανασχεδιασμένα πίσω φώτα και προφυλαχτήρα.

Κατά τα άλλα, μηχανικά και τεχνικά, η νέα Giulia Sportwagon δεν θα διαφοροποιηθεί από τη σεντάν έκδοση, με την πισωκίνητη πλατφόρμα σε συνδυασμό και με τα 510 άλογα της top QV έκδοσης, να μας φέρνουν ένα από τα πιο σπορ στέισον της ιστορίας.