Alfa Romeo Tonale: Από 39.000€  η Special Edition στην Ιταλία
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Alfa Romeo Tonale: Από 39.000€ η Special Edition στην Ιταλία

7.962 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2022)

H Alfa Romeo κάνει διαθέσιμη στην Ιταλία την έκδοση λανσαρίσματος Special Edition της Tonale με τιμή από 39.000 ευρώ σε συνδυασμό μόνο με το ήπια υβριδικό μοτέρ των 130 ίππων.

Σύντομα το εμπορικό λανσάρισμα των άλλων εκδόσεων

Η Alfa Romeo άνοιξε το βιβλίο παραγγελιών για την καινούρια Tonale στην Ιταλία στην ειδική έκδοση λανσαρίσματος «Special Edition», λίγες εβδομάδες μόνο μετά την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πλήρης σε εξοπλισμό η Special Edition

Η Tonale Special Edition περιλαμβάνει 20άρες ζάντες αλουμινίου, Brembo φρένα με κόκκινες δαγκάνες, full-LED Matrix φωτιστικά σώματα και φιμέ πίσω παράθυρα ενώ στο εσωτερικό, η οθόνη αφής για το σύστημα infotainment είναι 10,25 ιντσών και ο πίνακας οργάνων έχει διάμετρο 12,3 ίντσες. Το τιμόνι είναι δερμάτινο, τα paddles είναι από αλουμίνιο ενώ προσφέρονται επίσης κάμερα οπισθοπορείας, σένσορες παρκαρίσματος αλλά και μια πλήρη σουίτα από συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδήγησης.

Η έκδοση συνδυάζεται μόνο με τον ήπια υβριδικό κινητήρα των 130 PS

Η έκδοση συνδυάζεται μόνο με τον ήπια υβριδικό 1.500άρη τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης με απόδοση 130 άλογα που συνεργάζεται με το 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της φίρμας ενώ σύντομα θα γίνει διαθέσιμος και ο κινητήρας των 160 ίππων. Και στις δύο περιπτώσεις η κίνηση μεταδίδεται αποκλειστικά στους μπροστινούς τροχούς.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ELASTIKA 2024
moto