Είσαι οπαδός της Alfa Romeo και δεν θέλεις να αποχωριστείς την αγαπημένη σου μάρκα σήμερα, Τσικνοπέμπτη; Να η λύση!

Alfa Romeo έτοιμη για την... Τσικνοπέμπτη

29.030 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2020)

Τσικνοπέμπτη σήμερα και κάποιος petrolhead φαίνεται πως έχει φροντίσει να ψήσει με την συντροφιά της αγαπημένης του Alfa Romeo. Ακραίο;

Πολλές φορές οι φίλοι μίας μάρκας το παρακάνουν στην προσπάθειά να έχουν πάντοτε μαζί τους την αγαπημένη τους μάρκα. Και τι δεν έχουμε δει κατά καιρούς... Γραφεία Lamborghini, καναπέδες Ferrari, τραπέζια και μπιλιάρδα Porsche και πολλά ακόμη. Αυτή τη φορά όμως θα δούμε και κάτι νέο. Μία ψησταριά Alfa Romeo.

Και αυτό χάρη στον ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης Alfa Romeo 147, που τη μετέτρεψε σε μπάρμπεκιου. Αυτή η μετατροπή δεν είναι κάτι καινούριο ωστόσο την θυμηθήκαμε ένεκα της ημέρας και έτσι σας την παρουσιάζουμε εκ νέου. Αλλοι είναι φανατικοί υποστηρικτές της ιταλικής φίρμας, άλλοι την κατακρίνουν έντονα. Και για τις δυο περιπτώσεις ένα είναι σίγουρο. Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αυτό τον τρόπο το μηχανοστάσιο μιας Alfa Romeo 147.

Το δημιούργημα είναι ενός... ανεκδιήγητου τύπου από τη Μάλτα το οποίο και το παρουσίασε στη μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση αυτοκίνησης της χώρας του.

Toyota
moto