• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν τα αυτοκίνητα της Alfa Romeo τα ομορφότερα που έχουν κατασκευαστεί και όπως φαίνεται η ομορφιά αυτή μέσω ενός σχεδίου πέρασε και στα φορτηγά.

Πρόκειται για τη δουλειά ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή, του Taekang Lee.

Το κόκκινο χρώμα που πολλές φορές χαρακτηρίζει τα μοντέλα της Alfa Romeo είναι αυτό που καλύπτει τον τράκτορα.

Alfa με τόνο και στα φορτηγά

Διαβάστηκε από 3785 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/2/2019
 

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν τα αυτοκίνητα της Alfa Romeo τα ομορφότερα που έχουν κατασκευαστεί και όπως φαίνεται η ομορφιά αυτή μέσω ενός σχεδίου πέρασε και στα φορτηγά.

Η παραπάνω πρόταση αποδεικνύεται αν δει κανείς την εικόνα, η οποία δεν είναι επίσημο σχέδιο της ιταλικής μάρκας, αλλά δουλειά ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή, του Taekang Lee, που είπε να «συσκευάσει» την ομορφιά των ιταλικών μοντέλων σε ένα φορτηγό.
 
Ο Lee έχει καταφέρει να ενσωματώσει τη γλώσσα σχεδιασμού της Alfa Romeo στο φορτηγό, με το μοναδικό σχήμα της μάσκας να έχει μεγεθυνθεί και ουσιαστικά να αποτελεί το πλαίσιο σχεδόν όλου του εμπρόσθιου μέρους. Από κει και πέρα οι καλαίσθητες καμπύλες δίνουν και αυτές το παρόν, όπως και τα εντυπωσιακά φώτα ημέρας.
 
Το κόκκινο χρώμα που πολλές φορές χαρακτηρίζει τα μοντέλα της Alfa Romeo είναι αυτό που καλύπτει τον τράκτορα, ωστόσο δεν στέκεται εμπόδιο στο καταπράσινο τετράφυλλο τριφύλλι της έκδοσης Quadrifoglio, να πάρει θέση στο πλαϊνό μέρος.
 
Η αλήθεια είναι πως η Alfa Romeo έχει σταματήσει να κατασκευάζει επαγγελματικά οχήματα από τη δεκαετία του 1930, ωστόσο βλέποντας το συγκεκριμένο σχέδιο ίσως το ξανασκεφτεί. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν το συγκεκριμένο φορτηγό ερχόταν στη «ζωή» αν όχι το ομορφότερο, σίγουρα θα ήταν ένα από τα πιο όμορφα.
 
Εσείς τι λέτε για αυτό;

Tags: ALFA ROMEO
 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια