Η εταιρεία ανακοινώνει ακόμα ότι λανσάρει ένα νέο πακέτο συνδεσιμότητας για το MINI Clubman από αυτόν τον Ιούλιο.

Aναβάθμιση για ΜΙΝΙ

3.032 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2018)

Η εταιρεία έκανε γνωστό ότι από αυτόν τον Ιούλιο, η οικογένεια των μοντέλων της θα εξοπλιστεί με νέα φίλτρα και καινούριο προαιρετικό αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων.

Σε ανακοίνωση πως θα αναβαθμίσει την γκάμα των βενζινοκίνητων εκδόσεων των μοντέλων της προχώρησε η MINI, προσφέροντας στα μοντέλα της καλύτερη ποιότητα κύλισης και μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία θα εγκαταστήσει σε όλα τα βενζινοκίνητα μοντέλα της ειδικά φίλτρα, ώστε τα 3θυρα και 5θυρα ΜΙΝΙ, το MΙΝΙ Convertible, το Clubman και το Countryman να συμβαδίσουν με τα νέα όρια εκπομπών ρύπων που τίθενται σε ισχύ. Παράλληλα, η MINI θα προσφέρει σαν προαιρετική επιλογή και ένα 7τάχυτο Steptronic αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, με την μάρκα να αναφέρει πως μπορεί να λειτουργεί σε συνεργασία με το σύστημα πλοήγησης και να προσαρμόζει αυτόματα την λειτουργία του με σκοπό την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποδοτικότητα.
 
Χάρη στο νέο αυτό κιβώτιο και τα νέα φίλτρα, η μάρκα ανακοινώνει πως η εργοστασιακή κατανάλωση καυσίμου για τα ΜΙΝΙ One Clubman και ΜΙΝΙ Cooper Clubman φτάνει πλέον τα 5,7 λτ./100 χλμ, το Cooper S Clubman έχει 5,8 λτ/100 χλμ., τα Οne Countryman και Cooper Countryman έχουν 5,9λτ./100 χλμ. ενώ τέλος, η κατανάλωση στο ΜΙΝΙ Cooper S Countryman φτάνει τα 6,0 λίτρα/100 χλμ.

Η εταιρεία ανακοινώνει ακόμα ότι λανσάρει ένα νέο πακέτο συνδεσιμότητας για το MINI Clubman από αυτόν τον Ιούλιο. Το πακέτο περιλαμβάνει οθόνη infotainment 8,8 ιντσών, Αpple CarPlay, ασύρματη φόρτιση, πλοήγηση, σύστημα ήχου Ηarmon Kardon κ.α
 

SPRING SEAT
NISSAN