Η SEAT γκάμα.

Aναβαθμίζει όλη την γκάμα της η SEAT

3.562 Επισκέψεις στο άρθρο (10/7/2019)

Περισσότερα χρώματα και extra και μεγαλύτερο εξοπλισμό προσφέρει η SEAT της σε όλα τα μοντέλα της.

Στην αναβάθμιση όλων των μοντέλων της γκάμας της προχώρησε η SEAT θέλοντας να κάνει τα αυτοκίνητά της πιο θελκτικά προς τους υποψήφιους αγοραστές.

Ξεκινώντας από το μικρότερο, η γκάμα του Mii επεκτάθηκε μέσω της προσθήκης της αμιγώς ηλεκτρικής του έκδοσης με την ονομασία Mii Electric που θα μπει σε παραγωγή το τέταρτο  τρίμηνο του έτους. Το Leon προσφέρεται με την ειδική έκδοση Sport Black Matt που περιλαμβάνει μαύρο φινίρισμα στην γρίλια και στους καθρέπτες, 18άρες ζάντες αλουμινίου, Alcantara επένδυση δέρματος στα καθίσματα και μαύρη οροφή.

Το μοντέλο που βρίσκεται στη βάση της γκάμας των SUV, το νέο Arona, προσφέρεται τώρα και σε χρώμα Pure Red (για πρώτη φορά και στο Ibiza) ενώ το μεγαλύτερο Ateca εξοπλίζεται τώρα με αναβαθμισμένο σύστημα infotainment με 8άρα οθόνη (αντί αυτής των 6,5 ιντσών), δύο επιπλέον θύρες USB και πολλά άλλα ανάλογα το εξοπλιστικό επίπεδο. Το μεγαλύτερο Tarraco, επίσης, προσφέρεται τώρα με μια σειρά από αναβαθμίσεις.

Τέλος, όσον αφορά το Alhambra minivan, λαμβάνει πλέον στον στάνταρ εξοπλισμό την 6,5 ιντσών οθόνη με το σύστημα infotainment και εξοπλίζεται με μια σειρά από συστήματα ασφαλείας όπως ανίχνευση τυφλών σημείων και αναγνώριση οδικής σηματοδότησης στο βασικό μάλιστα εξοπλισμό.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto