To έγγραφο που διέρρευσε.

Εικόνα από τις αλλαγές κοντά στον επιλογέα ταχυτήτων.

Aναβαθμίζονται Alfa Romeo Stelvio & Giulia

5.714 Επισκέψεις στο άρθρο (31/10/2019)

Μάθετε τι αλλαγές αναμένεται να έχουν τα δύο αυτά μοντέλα της Alfa Romeo για το ΜΥ2020.


Αναβαθμισμένες θα πωλούνται οι Alfa Romeo Stelvio και Giulia για το MY2020 σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν φωτογραφίες και ντοκουμέντα που διέρρευσαν στην Αμερική.

Από όσα γίνονται γνωστά, αυτά τα δύο μοντέλα της φίρμας θα λάβουν ανανεωμένο εσωτερικό που θα περιλαμβάνει νέο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων. Η εργονομία της κονσόλας έχει διαφοροποιηθεί, αφού το ηλεκτρονικό χειρόφρενο έχει μετακινηθεί δίπλα στον επιλογέα και το υποβραχιόνιο έχει αλλάξει σχήμα. Εκτός από αυτές τις αλλαγές, τα δύο μοντέλα θα προσφέρονται με στάνταρ οθόνη αφής 8,8 ιντσών για το σύστημα infotainment στην θέση της παλιάς των 6,5 ιντσών. Σχετικά με το σύστημα infotainment, η φίρμα προσφέρει «βελτιωμένα γραφικά και καλύτερη λειτουργικότητα και προσαρμοστικότητα». Ακόμα στον τομέα στης τεχνολογίας, η Giulia και η Stelvio θα εξοπλιστούν με το εξελιγμένο Highway Assist σύστημα τoυ FCA Group που προσφέρει αυτονομία Επιπέδου 2.

Οι αλλαγές στην εξωτερική τους εμφάνιση θα είναι μικρές. Στην παλέτα των χρωμάτων θα περιλαμβάνονται δύο νέα χρώματα Anodized Blue και Lunare White ενώ λέγεται πως τα πλαστικά στο αμάξωμα θα αποτελέσουν παρελθόν στις πιο πλούσιες εκδόσεις.

Τέλος, τα εξοπλιστικά επίπεδα λέγεται πως θα διαφοροποιηθούν μεταξύ τους και πως ο κατάλογος με τον προαιρετικό εξοπλισμό θα μειωθεί έως 90%. Επίσημες ανακοινώσεις περιμένουμε το επόμενο διάστημα και για την Ευρώπη.

Hyundai
vw