Στην αναβίωση της θρυλικής Ferrari Breadvan θα προχωρήσει μία βρετανική εταιρεία όπως επίσημα ανακοινώθηκε.

Για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι, όταν λέμε Ferrari Breadvan, αναφερόμαστε στην τροποποιημένη Ferrari 250 GT SWB.

Εικόνες από τις εργασίες που έχουν ξεκινήσει.

Η Niels van Roij Design έχει ως στόχο της να ολοκληρώσει το έργο μέχρι το καλοκαίρι.

Ο επικεφαλής και ιδρυτή, Niels van Roij αναφέρει πως κάθε πάνελ θα αντικατασταθεί.

Αναβιώνει η Ferrari Breadvan (pics)

2.138 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2019)

Στην αναβίωση της θρυλικής Ferrari Breadvan θα προχωρήσει μία βρετανική εταιρεία όπως επίσημα ανακοινώθηκε.

Για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι, όταν λέμε Ferrari Breadvan, αναφερόμαστε στην τροποποιημένη Ferrari 250 GT SWB, η οποία έλαβε ένα τετραγωνισμένο πίσω μέρος και συμμετείχε στον αγώνα του LeMans το μακρινό 1962.
 
Υπεύθυνη για την αναβίωση του μοντέλου είναι η εταιρεία Niels van Roij Design, η οποία όπως περήφανα ανακοίνωσε για να κατασκευάσει το μοντέλο θα πάρει ως βάση της Ferrari 550 Maranello, λόγω της σύνδεσης με την αρχική Ferrari 250 GT.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, με τον επικεφαλής και ιδρυτή της, Niels van Roij να αναφέρει πως κάθε πάνελ θα αντικατασταθεί. Ωστόσο υπογραμμίζει πως παρά τις αρκετές αλλαγές ο σκοπός του όλου εγχειρήματος είναι να διατηρηθεί η ουσία της 550 Maranello.
 
Η Niels van Roij Design έχει ως στόχο της να ολοκληρώσει το έργο μέχρι το καλοκαίρι, ενώ σημείωσε πως με τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα ενημερώνει το κοινό σχετικά με την πορεία των εργασιών.

Πατήστε στο σήμα του facebook για να δείτε σε πλήρη έκταση τις εικόνες.


Hyundai
vw