5 φωτογραφίες »

Η γκάμα των κινητήριων συνόλων παραμένει αμετάβλητη.

Ανανεωμένη Βentley Bentayga

3.587 Επισκέψεις στο άρθρο (30/6/2020)

Η Bentley δεν δίστασε να αλλάξει αρκετά την εξωτερική εμφάνιση της Bentayga, ειδικά στο πίσω μέρος, παρόλο που πολλοί περίμεναν ένα απλό «φρεσκάρισμα».


Στην παρουσίαση της ανανεωμένης Bentayga προχώρησε η Bentley προχωρώντας σε αρκετές αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση του υπερπολυτελούς SUV που δεν ήταν αναμενόμενες.

Το εμπρός μέρος είναι πιο κομψό χάρη στην ελαφρώς αλλαγμένη γρίλια που έχει μεγαλώσει λίγο σε μέγεθος, τα νέας τεχνολογίας φώτα LED με νέα γραφικά ενώ καινούριος και πιο επιθετικός είναι επίσης ο προφυλακτήρας. Στο πλαϊνό μέρος, οι νέας σχεδίασης ζάντες τραβούν αμέσως το μάτι. Οι μεγαλύτερες διαφοροποιήσεις στην εμφάνιση του SUV έχουν λάβει χώρα στο πίσω μέρος καθώς η Bentley προσέφερε στην Bentayga τα oval φωτιστικά σώματα της Continental GT ενώ η θέση της πινακίδας μετακινήθηκε χαμηλά στον προφυλακτήρα. Τέλος, η απόσταση μεταξύ των δύο πίσω τροχών αυξήθηκε κατά 20 χιλιοστά για να ενισχυθεί η δυναμική εμφάνιση του SUV και η οδηγική του συμπεριφορά.

Το τοπίο στο εσωτερικό είναι για μια ακόμη φορά υπερπολυτελές αλλά η ανανεωμένη Bentayga εξοπλίζεται τώρα με νέο τιμόνι από την Continental GT και την Flying Spur, νέα κεντρική κονσόλα στην οποία ενσωματώνεται η οθόνη των 10,9 ιντσών για το σύστημα infotainment και ολοκαίνουρια καθίσματα. Η Bentley υπόσχεται επίσης περισσότερη ευρυχωρία και άνεση για τους πίσω επιβάτες, χωρίς πάντως να δίνει λεπτομέρειες για το πώς το κατάφερε αυτό.

Η γκάμα των κινητήριων συνόλων παραμένει αμετάβλητη, κάτι που σημαίνει πως η ανανεωμένη Bentayga θα προσφέρεται, αρχικά, με τον V8 twin-turbo κινητήρα των 4,0 λίτρων με ισχύ 550 άλογα και 770 Nm ροπής σε συνδυασμό με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο της φίρμας και το σύστημα τετρακίνησης. Αργότερα θα γίνει διαθέσιμη η plug-in υβριδική έκδοση και η κορυφαία έκδοση με τον W12 κινητήρα των 6,0 λίτρων.
 

Toyota
test center